Beşiktaş, Salih Uçan ile prensipte anlaştı

Düzenleyen:
Beşiktaş, Salih Uçan ile prensipte anlaştı

SPOR Haberleri

Beşiktaş camiasından son dakika haberler peş peşe geldi, önce Sergen şimdi de Salih Uçan... Asbaşkanı Emre Kocadağ, Alanyaspor'dan ayrılan yıldız futbolcu ile prensip anlaşmasına vardıklarını bildirdi.

Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi sona erdikten sonra yolları ayrılan Salih Uçan Beşiktaş ile prensipte anlaştı... Açıklama as başkan Emre Kocadağ'dan geldi. Kocadağ, geçen sezonu Aytemiz Alanyaspor'da geçiren Salih Uçan ile prensip anlaşmasına vardıklarını dile getirdi. Transfer konulardan Sergen Yalçın ile irtibat halinde olduklarını aktaran Kocadağ, "Bu süreçte transferle alakalı durmadık. Transferlerle alakalı görüştüğümüz oyuncular var. Scout ekibimiz ve hocamızla paylaştığımız oyuncular var. Yarından itibaren çok daha hızlı bir şekilde transfere eğileceğiz. Elimizde bir oyuncu havuzu var. Hocamızın tavsiye edeceği oyuncular olacaktır. Bunlarla alakalı oturup konuşacağız." diye konuştu.

Sergen Yalçın konusuna öncelik verdiklerini aktaran Kocadağ, "Salih Uçan ile prensip anlaşmasına vardık. Bir sıkıntı yok. Hocamız öncelikliydi. Hocamızı hallettikten sonra transferleri açıklamak istedik." dedi.

Milli futbolcu Kenan Karaman ile ilgilenip ilgilenmediklerinin sorulması üzerine Kocadağ, "Görüştüğümüz ve son aşamaya geldiğimiz birkaç oyuncu var. Hocamızın onayından sonra bu oyuncuları yavaş yavaş açıklarız." ifadelerini kullandı.






Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...