Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bekle bizi Tokyo

Bekle bizi Tokyo

SPOR Haberleri

Türkiye, biri takım sporu olmak üzere şu ana kadar toplam 18 branşta 97 isimle kota almayı başardı. Alınan 97 kotanın 47’sini kadın sporcular elde etti…

Pandemi sebebiyle bu yıla ertelenen 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarının başlamasına bir ay kalırken heyecan artmaya başladı. Japonya’nın başkenti Tokyo’da 23 Temmuz-8 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek dünyanın en büyük spor organizasyonu için Türkiye şu ana kadar 97 kota elde etti. Bu 97 kotanın 47’sini kadın millî sporcular elde etti.
Sayı artıyor
2020 Tokyo Olimpiyatlarına kısa bir süre kala kota müsabakaları sürüyor. A Millî Erkek Basketbol Takımı, Kanada’da eleme müsabakaları oynayarak Tokyo bileti almaya çalışacak. Dün yüzmede Yiğit Aslan, çekiçte Tuğçe Şahutoğlu, judoda Kayra Sayit, Mihraç Akkuş, Bilal Çiloğlu, Vedat Albayrak ve Mihael Zgank kota alan yeni isimler oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...