Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

10'un yeri Beşiktaş

10'un yeri Beşiktaş

SPOR Haberleri

Siyah beyazlılar şampiyon teknik adamla nihayet bütün pürüzleri giderdi. Asbaşkan Emre Kocadağ, "Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacak bir takım kuracağız" açıklaması yaptı

Murad Tamer

Beşiktaşlı taraftarların kâbus gibi bekleyişici nihayet sevinçle bitti. Geçen sezonu hem ligde, hem de kupada zaferle tamamlayan Sergen Yalçın bir yıl daha Beşiktaş'ta kaldı. Başkan Ahmet Nur Çebi ile süren yaklaşık 40 günlük pazarlıklar dün mutlu sonla bitti. Güzel haberi siyah-beyazlı kulübün asbaşkanı Emre Kocadağ verirken, "Sancılı oldu ama görüşmelerin olumlu biteceğine dair hiçbir endişemiz olmadı. Sergen Yalçın ile 1 sene daha Beşiktaş'ta inşallah çift kupalı, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacak bir takım kurarız. Beşiktaş camiasına ve Türk futboluna hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum" açıklaması yaptı.

Salih-Kenan müjdesi
Sergen Yalçın müjdesinin ardından yönetici Emre Kocadağ taraftara bir sevindirici haber daha verdi. Siyah beyazlı yönetici, "Salih Uçan'la prensip anlaşmasına vardık" diyerek orta sahaya takviye yaptıklarını ve imzaların yakında atılacağını belirtti. Millî futbolcu Kenan Karaman ile ilgilenip ilgilenmediklerinin sorulması üzerine Kocadağ, "Görüştüğümüz ve son aşamaya geldiğimiz birkaç oyuncu var. Hocamızın onayından sonra bu oyuncuları yavaş yavaş açıklarız" diyerek transfer imasında bulundu. Kısacası siyah beyazlı camia haftalar sonrasında dün âdeta bayram yaptı.        

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...