HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Aziz Yıldırım: Bir daha aday olmayacağım

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Aziz Yıldırım: Bir daha aday olmayacağım
Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Haber

SPOR Haberleri  / İHA

Son dakika haberi! Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, bugün düzenlediği basın toplantısından önce, yapılacak olan kongrede yeniden aday olmayacağını açıkladı.

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, uzun süren sessizliğini bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında bozdu.

BAŞKANLIĞA ADAY OLACAK MI?
Toplantı öncesinde salona gelen Yıldırım, bu hafta sonu yapılacak olan kongre öncesinde kafalardaki soru işaretlerini kaldırdı.

Gerçekleşecek olan kongrede aday olup olmayacağı tartışmaları yaşanan Aziz Yıldırım, basın toplantısı öncesinde, "Bir daha aday olmayacağım" diyerek, bu konuya son noktayı koydu.

ALİ KOÇ'A SERT SÖZLER
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yönetimini sert sözlerle eleştiren Aziz Yıldırım, "Yeni yönetim geldiğinden beri acaba 1 tane ağaç dikti mi? Sadece kulübün oraya 1 tane bekçi kulübesi yaptılar. Ali Koç, bu kulübe niye geldiğinin farkında değil. 16 bin kişi seni beyaz atlı prens gibi gördü. Geleceksin, prensesi uçuracaksın ama Fenerbahçe küme düşüyordu!" dedi.

Fenerbahçe Başkanı olan herkesin şampiyonluk sözü vermesinin mecbur olduğunu söyleyen Yıldırım, "Ali Koç 'Ben size şampiyonluk sözü vermedim' diyor. Şampiyonluk dışındaki her sonuç başarısızlıktır." açıklamasını yaptı.

YILDIRIM: BİZİ KENDİNE RAKİP GÖRME
"Ali Koç 'Ben 3 senede çok sıkıntılar çektim' diyor. Hapis mi yattın? Pandemide 1 hafta evden çıkmadın, herhalde onu diyorsun." diyerek Ali Koç'u eleştiren Aziz Yıldırım,  "Biz hapisteyken sen yönetime girmedin, kaçtın gittin. 3 Temmuz'la ilgili hareket etmeyin, bu konuyu bilen biziz." dedi.

Ali Koç ile ilgili açıklamalarına devam eden Yıldırım, "Rahmi Koç'a karşı sevgim var, hapishanede beni ziyaret etti. Onu kırmamak için bir şey söylemeye çekiniyorum ama Ali Koç çekinmiyor, patavatsızca konuşuyor." ifadelerini kullandı.

"Ali Koç'un içine Aziz Yıldırım ve arkadaşları kaçmış." diyen Aziz Yıldırım, "Bizi kendine rakip olarak görme. Buradaki herkes her zaman Fenerbahçe'nin hizmetindedir. Bizi düşman olarak görme, rakip olarak görme." şeklinde konuştu.

"BANA KİMSE BİR ŞEY GÖSTEREMEZ!"
“Bizimle rakip olabilmenin tek şansı var." diyerek sözlerine devam eden Yıldırım, "20 sene başkanlık yapacaksın, birazdan söyleyeceğim şampiyonlukları, başarıları kazanacaksın, stadı yıkacaksın yeniden yapacaksın, kapalı salonu yıkacaksın yeniden yapacaksın, Topuk Yaylası’nı, Dereağzı’nı, Can Bartu’yu, hepsini yıkacaksın yeniden yapacaksın." ifadesini kullandı.

"Bugüne kadar sabrettim, bundan sonra sabretmem!" diyen Aziz Yıldırım, "Gözümün üstünde kaşım var demeyeceksin hapise gideceksin, hapise! Öyle şey yok! Yanındaki insanlar ‘Aziz Yıldırım’a göstereceğiz’ diyorlar. Bana kimse bir şey gösteremez!" dedi.

3 Temmuz süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Yıldırım,"'3 Temmuz'a sahip çıkacağız' diyor. Sen 3 Temmuz'un hiçbir yerinde yoksun ki. Süreç bittikten sonra kulübe düşen görev ne ise yapsınlar." ifadelerini kullandı.

"SENİ AFFETMEM, SENİ BU SEYİRCİYLE GÖNDERECEĞİM"
"Her gecenin bir sabahı olmaz, bilin! Beni fazla kızdırmayın!" ifadelerini kullanan Aziz Yıldırım, "Ayıp denen bir şey var, sustukça üstümüze geliyorsunuz. Ben Fenerbahçe’nin kendisiyim! 30 yılımı bu kulübe verdim ben! Beni soyundurmayın yeniden! Korkuyorsunuz! Korku dağları sardı, gidiyorsunuz boykot yapacaklar diyorsunuz. Biz Fenerbahçeliyiz, boykot yapmayız! Ahlaksızlar! Bizi şikayet etmeyin. Ben de gidip başkalarının söylediğini yapmam, bunu bilin." açıklamasını yaptı.

"Seni affetmem, bunu bil. Seni bu seyirciyle göndereceğim." diyerek Ali Koç'u sert sözlerle eleştiren Yıldırım, "Finansal konuşacağım, konuşacağım tabi. Sen konuştun, 3 senedir anlatıyorsun. ‘Enkaz aldık’ vesaire. Benim ve arkadaşlarımın suistimali varsa mahkemelere orada. Gidersiniz bizi mahkemeye verirsiniz. Ama ben sizi mahkemeye vereceğim. Bunu bilin! Fenerbahçe kürsüsünde çıkıp da konuşan insanların verdiği sözleri yerine getirmesi lazım.” ifadelerini kullandı.    

Kulübe 2 yılda 500 milyon dolar para girdiğini iddia eden Aziz Yıldırım, "Bu para ne oldu? Serdar'ı transfer edeceğine, git Real Madrid'den Ramos'u, Benzema'yı al. Biz Anelka'yı aldık, Daum sayesinde adam yedek oturdu. Biz dünya yıldızlarını aldık." dedi.

Ali Koç'tan beklentilerinin kulübe para yatırması olduğunu aktaran Yıldırım, "Para yok diyorsan, bırak kardeşim. Sende para çok, seni o yüzden seçti bu insanlar." açıklamasında bulundu.

"FENERBAHÇE'Yİ ANADOLU TAKIMI HALİNE GETİRDİN"
Fenerbahçe Futbol Takımı konusunda da görüşlerini dile getiren Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin giderek kan kaybettiğini ve Anadolu takımı haline geldiğini söyledi.

Kendi başkanlık döneminde 17 teknik adamla çalıştıklarını ifade eden Aziz Yıldırım, "Ali Koç 'Fenerbahçe'ye antrenör bulamıyoruz' diyor. Sen parayı verirsen herkes gelir. Sen bana ver 10 milyon Euro, bak ben sana kimleri getiriyorum. Sen gereğini yap, yapmayacaksan aday bile olma, bırak." şeklinde görüş belirtti.

Teknik direktör konusunda görüş bildiren Yıldırım, "Ali Koç boşuna hoca arıyor. Ben olsam Emre'yi göreve getiririm." şeklinde konuştu.

Türkiye'ye teknik direktör gelmiyor sözünün hem ülkeye hem de kulübe hakaret olduğunu söyleyen Yıldırım, "Bu lafın ardından senin gidip Avrupa'nın en iyisini getirmen gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Barcelona ve Tottenham'la aralarının iyi olduğunu ancak bu kulüplerden hiç oyuncu gelmediğini söyleyen Aziz Yıldırım, "Başakşehir'den İrfan Can Kahveci'ye Galatasaray ve Marsilya 4.5 milyon Euro önerdi. Biz 11 milyon Euro'ya aldık. Sakın beni yalanlamasınlar, evrakları koyarım önlerine." dedi.

"BEN SOKAKTA BÜYÜDÜM, SEN PAMUKLARA SARILARAK BÜYÜTÜLDÜN"
Ali Koç'un şampiyon olup başkanlığı bırakma niyetinde olduğunu iddia eden Yıldırım, "Gittikten sonra 'Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon' sloganını duymak niyetindeydi." açıklamasını yaptı.

"Sen benimle yarışamazsın kardeşim." diyerek tepki gösteren Aziz Yıldırım, "Ben sokakta büyüdüm, sen pamuklara sarılarak büyütüldün. En azından yanına sağlam yöneticiler al, kendine yakışan yöneticilerle yürü." dedi.

"Bir daha başkan olmayacağım ve düşünmüyorum ama arkadaşlarımdan birisi düşünürse, onları destekleyeceğim." diyen Yıldırım, "Bundan sonra Fenerbahçe ile ilgili her noktada olacağım. Loca almayacağım, protokol tribününde oturacağım, göstereceğim kendimi." ifadelerini kullandı.

Hiç kimsenin Fenerbahçe Kulübü'nü satamayacağını ve peşkeş çekemeyeceğini söyleyen Yıldırım, "Biz o anda orda oluruz. Bir de eğer bu kulübün içinde FETÖ'cülerin olduğunu görürsem, o anda orada olurum, kimse bana engel olamaz." şeklinde konuştu.

"BU KULÜBE GELEMEZ DEDİĞİM HERKESİ GETİRDİ"
Fenerbahçe'ye gelemez dediği isimleri Ali Koç'un geri getirdiğini söyleyen Aziz Yıldırım, "Ersun Yanal, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Aurelio'yu geri getirdiler. Bir tek Alex kaldı, onu da getirirler yakında." dedi.

Volkan Ballı konusunda da sert sözler sarf eden Yıldırım, "Bu Volkan Ballı'yı göndermezsen, ben onu, seninle beraber göndereceğim. Fenerbahçe'ye 3 Temmuz'da ihanet edenin, bu kulüpte işi yok." ifadelerini kullandı.

Nihat Özdemir'in taraftarın önüne atıldığını söyleyen Aziz Yıldırım, "Yarın Nihat Özdemir haysiyet divanına gönderilmek üzere sevk edilecek. Ben de gelip oy kullanacağım ve onların lehine oy kullanacağım." açıklamasında bulundu.

"Covid'e yakalandığında Emre ile beraber gidip hastanede ziyaret ettiniz." diyen Yıldırım, "Nihat Özdemir'i üyelikten atana kadar içeride FETÖ'cü üyeler var, onları atın." dedi.

BORÇ AÇIKLAMASI
440 milyon euro borç bırakıldığını aktaran Aziz Yıldırım, bunun yarısının döviz, kalanının ise Türk Lirası cinsinden borçlar olduğunu söyledi.

"Bunlar 50 milyon Euro'ya oyuncu sattılar, villaları sattılar." diyen Yıldırım, "100 milyon euro nakit girdi. Borcu kapatsanıza kardeşim. Sonra gelip 'Bana enkaz kaldı' diyor." dedi.

"Enkaz bıraktığımı söylüyorlar." diyerek iddiaları reddeden Aziz Yıldırım, Ali Koç'a bir teklifte bulunarak, "Fenerbahçe'nin 591 milyon dolar mal varlığı var. 300 milyon dolar da Futbol A.Ş. değeri bıraktım. Eğer bıraktığım borç, mal varlığını geçiyorsa, ben ödemeye hazırım." açıklamasını yaptı.

5 arkadaşını görevlendireceğini ve her konuda tutanak tutup açıklayacaklarını belirten Yıldırım, "Eğer onlar bunu yapmazsa, mahkemeye gidip yaptıracağım." ifadelerini kullandı.

"BASKETBOL ŞUBESİNE TALİBİM"
"Basketbolda marka yaptığımız Fenerbahçe'nin bu hallere düşmesi beni çok üzdü." diyerek yönetimi eleştiren Yıldırım, "Ali Koç yarın çıkıp de ki 'Basketbol takımını A.Ş.'ye çeviriyorum.' Bunu yaparsan ben o takımı almaya talibim ve takımın başına Obradovic'i getiriyorum. Bizde para çok." dedi.

"Yarın sabah basketbolun A.Ş. olduğunu söylemeleri yeter." diyerek basketbol şubesine talip olduğunu dile getiren Aziz Yıldırım, "Hemen sabahında Obradovic'i özel uçakla getireceğim." açıklamasını yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...