Üzerleri çizildi

Üzerleri çizildi

SPOR Haberleri

Topuk Yaylası’nda genç ağırlıklı beş ismi istemeyen Portekizli hoca; Sadık, Thiam, Kemal Ademi ve Oğuz Kağan’ı da gözden çıkardı. Bu dörtlüden üçü bedelsizdi. Thiam ve Ademi’nin iki yıllık sözleşmelerinin daha olması can sıkıcı.

Kanarya’da kadro yapılanması bu sezon da devam ediyor. Her sezon arayışta olan ancak bir türlü beklenen teknik adam ve kadro istikrarını tutturamayan Ali Koç yönetimi, sezon başında Vitor Pereira’yı takımın başına getirmişti. Hâliyle Portekizli teknik adam da kendi kadro yapılanmasına gitti. Pereira, ilk operasyonu Topuk Yaylası’nda yaptı. Genç ağırlıklı isimler Barış Alıcı, İsmail Yüksek, Melih Bostan, Emir Miray Köksal ve Murat Sağlam İstanbul’a gönderildi ve kadroda düşünmediğini gösterildi. Ve bunlara yenileri eklendi.

Soru işareti var
Yeni sezon hazırlıklarına İstanbul’da devam eden ve ideal kadro kurgusuna geçmek isteyen sarı lacivertlilerin teknik patronu; Sadık Çiftpınar, Oğuz Kağan Güçtekin, Mami Thiam ve Kemal Ademi’yi de istemedi. Dört futbolcunun da takımdan ayrı çalışacağı açıklandı. Oğuz Kağan altyapıdan yetişirken diğer üç isimden ikisi bedelsiz gelmiş Kemal Ademi için ise 1,3 milyon avro bonservis bedeli ödenmişti. Ki bu isimlerden iki sezon daha mukaveleleri bulunan Ademi ile Thiam’ın kulüpten ayrılığı şu an için soru işareti.

KUTLAMA YAPILDI
Nice yıllara Gustavo

Sarı lacivertlilerde Emre Belözoğlu’nun teknik adamlığa geçmesinin ardından mutsuz günler geçiren ve ayrılık hazırlığı bile yapan Luiz Gustavo yuvada kaldı. Brezilyalı oyuncu için ise dün özel bir gündü. Otuz dört yaşına giren sambacı için tesislerde doğum günü kutlaması yapıldı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...