Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kürsüye çıktık

Kürsüye çıktık

SPOR Haberleri

Siftahı bronz olarak tekvandocu Hakan Reçber ile yaptık ardından aynı kategoride kadınlarda Hatice Kübra İlgün ile sevincimizi katladık.

Şükür! 108 sporcuyla katıldığımız Tokyo’daki en büyük spor organizasyonunda jimnastik dışında işler istediğimiz gibi gitmemişti. Ancak dün voleybolda Çin galibiyetiyle harika bir başarı gelirken öğleden sonra da madalya şanssızlığımızı kırdık. Tekvandoda iki bronz birden aldık. İlk siftahı 68 kiloda Hakan Reçber ile yaptık. İlk olimpiyat tecrübesini yaşayan Reçber, Bosna Hersekli Husic'i üç raunt sonunda 22-13 yenerek bronza uzandı.

9’uncu madalya
Ardından bu defa kadınlarda sevincimiz katlandı. 57 kilodaki tekvandocumuz Hatice Kübra İlgün, Sığınmacı Olimpik Sporcular Takımı'ndan İranlı Kimia Zenoorin Alizadeh’i 8-6 ile geçerek mutlu sona ulaştı. Olimpiyat oyunlarında tekvandoda madalya sayımız 9’a çıktı. Ve bu kategoride 2000’de Hamide Tosun ile başlayan kürsü alışkanlığımız Tokyo’da da devam etti. Ay yıldızlı sporcularımız son altı olimpiyatta madalya başarısı gösterdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...