Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Altay Bayındır: Hazır ve inançlıyız

Altay Bayındır: Hazır ve inançlıyız

SPOR Haberleri

“Her şey yolunda gidiyor. Hocamızın yarım kalan hikâyesini tamamlaması için ona yardımcı olacağız”

Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır, kulüp televizyonuna konuştu: Çalışmalarımız iyi gidiyor, her şey yolunda. Geride bıraktığımız sezonlardan dersler çıkarmalıyız. İnşallah bu sene de elimizden gelen mücadeleyi terimizin son damlasına kadar vereceğiz.  Biz, hazırız. Kafa olarak da hazırız. Pozitif bir ortam var. Taraftarlarımızdan da beklentimiz, ricamız bu pozitif ortamın bir parçası olmaları...

EURO 2020 üzüntüsü!
Hocamız (Vitor Pereira) takım içinde disiplini sağlamak için mücadele veriyor başarılı da oluyor. Çok iyi niyetli ve yarım kalan hikâyesini tamamlamaya geldi. Bizler de ona aracı olmaya çalışacağız. Hepimizin hedefi bir, başarıya aç bir vaziyetteyiz. Sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Benim millî takım süreci de son derece konsantre geçti ama oynamayı çok isterdim olmadı.    

MAÇ ANKARA’DA
Rakip G.Birliği

∂ Vitor Pereira yönetimindeki Fenerbahçe bugün TFF 1. Lig ekibi Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Ankara’daki mücadele 17.30’da başlayacak. İstanbul’daki idmanlarda genelde taktik ağırlıklı çalışmalara ağırlık veren Portekizli teknik adam, kafasındaki oyun planını uygulama imkanı bulacak.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...