Çebi'den Elmas'a cevap: En kralını yaptık

Düzenleyen:
Çebi'den Elmas'a cevap: En kralını yaptık

SPOR Haberleri

Siyah beyazlıların patronu, "Centilmenlik iki taraflı olur" sözleri üzerine "Saygısızlık yapmadık ve başka bir takımın futbolcusuyla görüşmedik" dedi

MURAD TAMER

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme dair açıklamalarda bulundu. G.Saray Başkanı Burak Elmas'ın, "Gedson için ödeyemeyeceği bir bedeli Benfica’ya teklif ettiler. Ghezzal'ın da maliyeti sebebiyle G.Saray'ın geleceğini tehlikeye atmak istemedik" sözlerine tepki gösteren Çebi, "Başka takıma ait bir futbolcuyla görüşmedik. Centilmenlik tek taraflı olur, biz en kralını yaptık" dedi.

TEIXEIRA'DA GEL GİT

Ghezzal'ı alarak Beşiktaş'ı tehlikeye atmadıklarını söyleyen Çebi, "Burak Elmas kendilerine göre bir açıklaması olmuş" diye konuştu. Transferi merakla beklenen Alex Teixeira konusuna da değinen siyah beyazlıların patronu, "Teixeira transferinde git gel yaşıyoruz. Futbolcular en iyi ücreti almaya çalışıyor haklı olarak, biz de en azını vermeye çalışıyoruz" sözlerini kullandı.

BU GECE İSTANBUL'DA: ROSIER GELİYOR

Siyah beyazlıların uzun zamandır yeniden kadrosuna katmak istediği Valentin Rosier sonunda geliyor. Fransız yıldız bu gece 23.10'da İstanbul Yeni Havalimanı'nda olacak. Siyah beyazlı  taraftarlar da Rosier'i karşılamak için sosyal medyada organize oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...