HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ali Koç: Pereira 3-4 takviye istiyor

Düzenleyen: /
Ali Koç: Pereira 3-4 takviye istiyor
Ali Koç, Pereira, Fenerbahçe, Haber

SPOR Haberleri

Transferde sessiz kalmalarının kimseyi ürkütmemesi gerektiğini belirten başkan Portekizli teknik adamın ihtiyaçları belirlediğini ve kendilerine sunduğunu söyledi

Fenerbahçe’de dün Yüksek Divan Kurulu toplantısı vardı. Koç, Türkiye’yi etkisi altına alan yangınlar sebebiyle 250 bin ağaç sözü vererek konuşmasına başlarken transferde adı geçen Hataysporlu Aaron Boupendza ve Vedat Muriç iddialarının gerçeğe yansıtmadığını söyledi. Kanarya’nın patronu “Transfer sessizliği sizi ürkütmesin. Bu, bilinçli bir adımdır. Hoca’mız ihtiyaçları belirledi. On bir için üç kesin, mümkünse dört transfer istiyor” ifadelerini kullandı.

Kanarya’da bu Serdar Durmaz
Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe dün özel maçta Almanya'nın Greuther Fürth ekibiyle karşılaştı. İlk yarım saatte 3-0’ı bulan (Serdar Dursun 2 ve Zajc) sarı lacivertliler kalan bir saatlik dilimde kalesinde iki gol birden gördü. Pereira, 2-0’dan 2-2 olan Zwolle maçının on biriyle mücadeleye başladı ve sistemi de yine aynı 3-4-3’tü. Yeni transferlerden Serdar Dursun takipçiliği ve bitiriciliği ile öne çıktı. Kanarya’da 90 dakikanın değişmeyen iki ismi ise Altay ile Tisserand oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...