Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Radam'el' zarar!

Radam'el' zarar!

SPOR Haberleri

Kaçırdığı maç sayısı (48) oynadığı maç sayısından (40) fazla olan Kolombiyalı golcünün sarı kırmızılı kulübe maliyeti 15 milyon avronun üzerinde oldu

Yalımcan Sarpyel

Galatasaray’da bir devir kapanmak üzere. Mustafa Cengiz’den başkanlık bayrağını teslim alan Burak Elmas geçtiğimiz gün, Falcao ve Feghouli ile yolların ayrılacağını kesin bir dille söyledi. Yüksek ücret almalarının karşılığında verdikleri katkı sıkça tartışılan yıldızlardan Falcao’nun sarı kırmızılılara maliyeti 15 milyon avronun üstünde oldu. Kolombiyalı golcü, Mustafa Cengiz döneminde Şampiyonlar Ligi için alındı. Fakat golcü isim Galatasaray kariyerinde sadece üç defa dev arenada forma giyerken skora hiç katkı yapamadı.

Yarısında sakattı
En çok tartışılan konuların başında ise Falcao’nun Monaco’da yaşadığı sakatlıklar vardı. Galatasaray kariyeri de beklentilerin, umut edilenin aksine sakatlılar ile geçti. Parçalı formayla 40 maça çıkabilen yıldız oyununun iki sezonda kaçırdığı maç sayısı ise 48 oldu. Bu dönemde FFP kurallarıyla ve limitlerle boğuşan Cimbom’da, iki sezon boyunca bir seneye yakın (283 gün) tedavide olan Falcao 20 gol ve 3 asistle de beklentilere yaklaşamadı bile. Büyük bir umuttu ama büyük bir hüsran oldu.    

TERİM: AMAN DİKKAT
St. Johnstone dersi

∂ Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim, UEFA 3. ön eleme maçı öncesi öğrencilerine St. Johnstone’u ezberletiyor. Tecrübeli teknik adam takımla rakip analizlerini paylaşıp taktik idmanlar gerçekleştiriyor. Ve bütün oyuncuları da denemesi dikkat çekiyor.

İTİRAZ DA İŞE YARAMADI
Oğulcan'a yine ret!

Galatasaray ve Çaykur Rizespor arasında devam eden usulsüz transfer davası sebebiyle Türkiye Futbol Federasyonu, Oğulcan Çağlayan’ın lisansını çıkarmamıştı. Tahkim Kurulu, Galatasaray Kulübü ve Oğulcan Çağlayan'ın itirazlarının reddine oy çokluğuyla karar verdi.


 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...