Fatih Terim istifa mı etti, Galatasaray'dan kovuldu mu

Fatih Terim istifa mı etti, Galatasaray'dan kovuldu mu

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Fatih Terim ile yollar ayrıldı. Peki Fatih Terim ile yollar neden ayrıldı. Terim istifa etti mi veya edecek mi. Ayrıntılar geliyor.

Galatasaray'da bugün flaş bir gelişme yaşandı ve teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrıldığı söylendi. Fatih Terimneden ayrıldı ve Fatih Terim istifa etti mi veya edecek mi. Bugün gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında alınan karar gereğince sarı kırmızılı yönetimin Fatih Terim ile resmen yollarını ayırdığı belirtildi. Bilindiği gibi Fatih hoca 4 maçlığına A Milli takım teknik direktörlüğü görevine atanmıştı ve o tarihten sonra ise Fatih Terim ile ilgili olarak çok sayıda haber spor medyasına yansımıştı ve çeşitli haberler ile Fatih hocanın ayrılacağı iddia edilmişti. En son son haftalarda alınan başarısız sonuçlar ve geçen hafta ise Real Madrid maçındaki tarihi 6-1'lık yenilgi sonrasında yönetimin böyle bir karar aldığı iddia ediliyor.
Ayrıca Fatih Terim ile bazı yöneticiler arasında ise büyük sorunlar olduğu belirtiliyordu ve bilindiği gibi Real maçı sonrasında sarı kırmızılı yöneticilerden birisi olan Adnan Nas yaptığı olay açıklamada, artık gitsin Fenerbahçe'yi çalıştırsın diyerek Fatih Terim'e büyük bir tepki göstermişti.
Öte yandan halen Galatasaray teknik direktörü olan Fatih Terim ise kısa bir açıklama yaptı ve kendisine bu konu ile ilgili olarak herhangi bir açıklama yapılmadığını belirtti ve henüz bana ulaşan bir tebligat yoktur dedi ve öyle görünüyor ki bu istifa olayı uzunca bir süre spor medyasını sarsacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...