Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

F1'de Aston Martin'in 2022 pilotları belli oldu!

Düzenleyen:
F1'de Aston Martin'in 2022 pilotları belli oldu!

SPOR Haberleri

Aston Martin Formula 1 takımı, gelecek sezon tecrübeli isim Sebastian Vettel ve Lance Stroll ile yollarına devam edeceklerini açıkladı.

Formula 1 ekiplerinden Aston Martin, 2022 yılı için sürücülerini duyurdu.

VETTEL VE STROLL İLE YOLA DEVAM

Aston Martin'den yapılan açıklamada, 4 dünya şampiyonluğu bulunan tecrübeli Alman Sebastian Vettel ile Kanadalı Lance Stroll'un 2022 sezonunda takım arkadaşı olarak kalmaya devam edecekleri belirtildi.

Aston Martin'de kaldığı için mutlu olduğunu belirten Vettel, "Gelecek sezon her takım için yeni bir başlangıç olacak. Bu durum ise bizim için büyük bir fırsat olacak." değerlendirmesinde bulundu.

2022 SEZONUNDA BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER

Formula 1'de gelecek sezon araçların aerodinamik yapısında ve kurallarda yapılacak değişikliklerle daha rekabetçi bir yarış ortamına geçilmesi planlanıyor.

Bu sezon Azerbaycan Grand Prix'sinde ikinci, Macaristan Grand Prix'sinde ikinci olan ancak deposunda test için belirtilen miktarda yakıtı kalmadığı için diskalifiye edilen Vettel'in 35, takım arkadaşı Stroll'un ise 24 puanı bulunuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...