Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Joker Necip göreve

Düzenleyen:
Joker Necip göreve

SPOR Haberleri

Yıllardır Beşiktaş’ta sahanın hemen her yerinde görev alan Kaptan Necip, bu defa Montero’nun yanında savunmanın göbeğinde olacak.

Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçında Borussia Dortmund’a 2-1 mağlup olan Beşiktaş’ta Welinton’un sakatlığı can sıktı. Vida’nın Yeni Malatyaspor maçında sakatlanmasının ardından bir kötü haber de Brezilyalı futbolcudan gelirken elde tek stoper olarak Dortmund maçında beğenitoplayan Francisco Montero kaldı.Yıllardır bir joker gibi sahanın hemen her yerinde görev alan Necip, yine Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın can simidi oldu.

YALÇIN GÜVENİYOR

Başarılı teknik adam Antalyaspor karşısında savunmanın göbeğinde Montero’nun yanında Necip’e görev verecek. Karagümrük maçında Teixeira’nın sakatlanmasıyla yaşanan yabancı sayısı karmaşasında Sergen Yalçın’ın ‘Garanti olsun’ diyerek oyuna aldığı Necip, Yeni Malatyaspor maçında da yerli limitini doldurmak için sahadaydı. Necip Uysal, geçen sezondan bu yana Süper Lig’de 32 maça çıkarken bunların 17’sinde ilk 11’de görev aldı.

HER YERİN ADAMI

30 yaşındaki Necip Uysal, ilk 11’de başladığı maçların 10’una farklı mevkide başlayarak “joker” rolünü tam anlamıyla üstlenmiş oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...