Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakasetas'tan üçlük füze

Bakasetas'tan üçlük füze

SPOR Haberleri

Karadeniz ekibi pozisyon sayısının az olduğu karşılaşmayı Yunan oyuncusunun on sekiz dışından sert vuruşundan gelen golle kazandı. Bordo mavililer Süper Lig'de bu sezon dördüncü galibiyetini aldı

Sezona fırtına gibi giren, yenilgiyi unutan Trabzonspor, İstanbul’da Kasımpaşa karşısına çıktı. Takım on birleri açıklandığında ilk göze batan şey; Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın Abdülkadir Ömür tercihiydi. Galatasaray maçında tepkiyle karşılanan ve kulübede gözyaşlarına boğulan Abdülkadir’e ‘sana güveniyorum” mesajıydı bu. Maça istekli başlayan, pozisyonlar arayan taraf Trabzonspor’du.

Paşa etkili olamadı
Abdullah Avcı’nın imzası hâline gelen, bol hazırlık paslarıyla ileriye çıkışlarla yavaş yavaş rakip kaleye yerleşen Trabzonspor Nwakaeme ve Cornelius’la bulduğu pozisyonlardan bir sonuç çıkaramadı ilk yarıda. Kasımpaşa ise daha çok karşılayan, fırsat kollayan taraf görünümündeydi. İstanbul ekibi Yusuf Erdoğan ve Hajradinovic ile pozisyonlar yakalasa da bunlar Trabzonspor defansını rahatsız edecek düzeyde olmadı…

Kazanmaya devam
İkinci yarının başında Berat Özdemir’in yerine oyuna giren Abdulkadir Parmak, yaşadığı sakatlık sebebiyle 50. dakikada yerini Yusuf Sarı’ya bıraktı. Gol de bundan iki üç dakika sonra geldi. Trabzonspor’u bu sezon sırtlayan Nwakaeme-Bakasetas ikilisi sahne aldı. Nijeryalı sürüklediği topu ceza yayı üzerinde vuruş açısı bulamayınca geriye doğru çıkardı, Yunan yıldız zıpkın gibi vurup maçın tek golüne imzasını attı ve Trabzonspor’a 3 puanı kazandırdı.

ÖMÜR KÜSMEDİ
Taraftara hak veriyorum

Geçen hafta taraftarın tepki gösterdiği Abdülkadir Ömür, “Taraftarlara hak veriyorum. Kötü performans sergiledim. İyi oynamamı, katkı sağlamamı bekliyorlar. Ben de bu takımın taraftarıyım” diye konuştu. Avcı, Ömür oyundan çıkarken sarılarak teselli etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...