'Ben nerede yanlış yaptım'

'Ben nerede yanlış yaptım'

SPOR Haberleri

Sarı kırmızılı takım mutlak üç puan parolasıyla çıktığı maçta Candeias'ın golüne boyun eğdi. Fatih Terim'in yeni takımı ligde son üç haftada kazanamadı ve yedi puan kaybetti.

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray'ın birkaç gün önce UEFA Kupası maçında Lazio karşısında oynadığı futbol ve aldığı müthiş galibiyet sonrasında sarı kırmızılı taraftarlar, dün rahat bir galibiyet bekliyordu Alanyaspor önünde. Ancak G.Saraylı futbolcular maçın büyük bir bölümünde yorgun, temposuz ve uyumsuz bir görüntü çizerek bu beklentileri boşa çıkardı. Daha çok Alanyaspor'un üstünlüğünde geçilen 90 dakikada Candeias son dakikalarda attığı gol Türk Telekom’u hüzne boğdu.

Düşük tempo maç
Fatih Terim, Alanya maçına Lazio karşısında kazanan kadroyu bozmadan başlamayı tercih etti. Sadece cezalı olan Marcao'nun yerinde Luyindama sahadaydı. Bu on bir seçimi gösterdi ki sarı kırmızılılar daha henüz haftada üç maç oynamaya hazır değil! İlk 45 dakikada Aslan'ın temposu çok düşüktü, oyuncularda yorgunluğun bariz izleri vardı. Terim de bu yüzden ikinci devreye üç değişiklikle başlasa da istediği sonucu yine de alamadı.

Eksik parça
Sezona 11 transfer yaparak başlayan Galatasaray'da dün bir kere daha görüldü ki iyi niyetle mücadele etmek dışında, pozisyon bilgisi olan, gerektiğinde sert olabilecek bir ön libero ihtiyacı devam ediyor. Assunçao dün de forma giymediği için katkısı ne olacak tam bilinmez ama Taylan-Berkan-Cicaldau üçlüsü hem savunma hem de hücum anlamında yeterli desteği veremediği için Cimbom özellikle ilerde istediği kadar zengin fırsatlar bulamıyor.

Bizi yuhalamayın!
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Alanyaspor maçı sonrasında ilginç açıklamalar yaptı. "Rotasyon için çok düşündüm ama demek ki yapmalıymışım" itirafında bulunan Terim "İkinci yarı oyunu elimize aldık ama topu içeri atamadık" ifadelerini kullandı. Yedlin, Babel, Ömer Bayram'ın yuhalanmasıyla ilgili olarak Fatih Hoca "Biz bunlara alışık değiliz. İçeri morali bozuk gelen var, ağlayan var. Böyle yaparsak oyuncuları kaybederiz" diye konuştu.

VAN AANHOLT ÜZGÜN
Bahanemiz yok

Van Aanholt, kazanmaları gereken bir maç olduğunu söylerken "Lazio maçından sonra iyi bir şekilde dinlendik, yorgunluk asla bir bahane olmamalı. Maç içinde hocam bana sağ bek oynayabilir misin dedi, ben de elbette kabul ettim" diye konuştu.

PAYLAŞIMLARI YÜZÜNDEN
Diagne kesik yedi

Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından paylaşımlarıyla gündeme gelen Diagne, Alanyaspor maçının kadrosuna alınmadı. Senegalli golcü isim vermeden Halil Dervişoğlu'nun babası ile Fatih Terim'i hedef alan paylaşımlar yapmıştı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...