Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sergen Yalçın'dan Balotelli'ye bir salvo daha: İyi ki onu almamışım

Düzenleyen:
Sergen Yalçın'dan Balotelli'ye bir salvo daha: İyi ki onu almamışım

SPOR Haberleri

Dünyaca ünlü yıldızın Beşiktaş'a gelmesine iki defa engel olan tecrübeli çalıştırıcı, "10 sene önceki lafıma kin duyacak kadar problemli birini transfer etsek, kim bilir nelerle karşılaşacaktık" dedi.

MURAD TAMER

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın 3-0 öndeyken berabere biten Adana Demirspor maçının üzüntüsüyle birlikte Mario Balotelli transferinde haklı çıkmanın mutluluğunu yaşıyor. Tecrübeli çalıştırıcı önceki sezon başında dünyaca ünlü yıldızın transferi gündeme geldiğinde son anda araya girmiş ve "Mario Balotelli soru işaretleri olan biri. Yönetim istiyorsa alabilir ama benim için problemli biri" demişti. Bunun üzerine siyah beyazlılar Vincent Aboubakar'ı renklerine bağlamış ve Kamerunlu golcü sezonun son haftaları hariç şampiyonluğu en çok katkı veren isimlerden biri olmuştu. 

DOĞRU KARAR

İtalyan golcü sezon başında da gündeme geldi. Siyah beyazlı yöneticiler Sergen Yalçın'a, Balotelli hakkındaki fikrini tekrar sordu ama aynı cevabı aldı. Balotelli bir defa daha veto edilince Beşiktaş'ın yeni golcüsü Batshuayi oldu. Sergen Yalçın son Adana Demirspor maçında ve bitiminde yaptığı tahrik edici hareketler sonrası Balotelli hakkında çok doğru bir karar aldığını düşünüyor. Tecrübeli çalıştırıcı, "2013'teki 'Beyni yok' lafıma kini devam edebilecek kadar problemli bir oyuncuyu transfer etseydik sezon içinde bizi çok zor durumlarda bırabilirdi. İyi ki araya girmişim" dedi.

DIŞ BASINDAN BÜYÜK İLGİ: MARIO'NUN İNTİKAMI

Balotelli'nin attığı golden sonra Sergen Yalçın'a yaptığı hareket dış basında büyük ilgi gördü.

Öne çıkan yorumlar şöyle:
Balotelli beyni olmadığını söyleyen Sergen Yalçın'ndan intikamını sekiz yıl sonra aldı. (Mirror/İngiltere)
İtalyan yıldız gol sevincinde çok gururlu bir ifadeye sahipti. Sergen Yalçın'la alay etti. (Daily Mail/İngiltere)
Çoğu oyuncu golden sonra topu alır ve en kısa sürede orta çizgiye koşar ama Mario tabii ki bunu yapmaz." (Daily Star/İngiltere)
Mario sahanın ortasında Sergen Yalçın'a başını işaret ederek bağırırken oldukça iyi bir hafızaya sahip görünüyor (La Gazetta della Sport/İtalya)
Yalçın'dan intikam alma fırsatını yakalayan Balotelli ikonik bir gol sevinciyle kutlama yaptı. (La Repubblica/İtalya)

Sergen Yalçın'dan Balotelli'ye bir salvo daha: İyi ki onu almamışım

SAKATLIK KABUSU HIZ KESMİYOR

Sezon başından beri sakatlık kâbusuyla uğraşan Beşiktaş'a iki kötü haber daha geldi. A. Demirspor maçının 72. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Rachid Ghezzal'ın yanı sıra Batshuayi de dizinden sakatlandı. İki oyuncu da Altay maçında forma giyemeyecek. Ghezzal ve Batshuayi'nin 28 Eylül'de Ajax ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçına yetişip yetişmeyeceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

OĞUZHAN PJANIC'İ ÇOK SEVDİ

Oğuzhan Özyakup Adana Demirspor maçında eski günlerine dönüş sinyali verir gibiydi. Pjanic'le birlikte sahada iyi bir ikili oluşturduklarını düşünen Oğuzhan, yeni takım arkadaşıyla kendi oyununu sahaya daha kolay yansıttığını söyledi. Pjanic ve Oğuzhan, A. Demir maçında skor 3-1 Beşiktaş'ın lehineyken 65'te oyundan çıkarılmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...