HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Real Madrid, Mallorca'yı 6-1 mağlup etti

Düzenleyen: /
Real Madrid, Mallorca'yı 6-1 mağlup etti
Real Madrid, Mallorca, La Liga, Haber

SPOR Haberleri

İspanya La Liga'nın 6. haftasında Real Madrid, evinde Mallorca'yı konuk etti. Karşılaşmayı 6-1 gibi farklı bir şekilde kazanan eflatun-beyazlılar puanını 16'ya yükselterek liderliğini korudu.

İspanya La Liga'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Geçen sezonun şampiyonu Real Madrid, evinde konuk ettiği Mallorca karşısında rahat bir galibiyet alarak liderliğini korudu. 6-1 gibi farklı bir skorla kazanan eflatun-beyazlılar puanını 16'ya yükselterek en yakın takipçisi olan 14 puanlı Atletico Madrid ile puan farkını 2'ye yükseltti. Messi'siz Barcelona'nın galibiyet almakta zorlandığı sezonda Real Madrid rahat bir şampiyonluk almanın peşinde. 

Geçtiğimiz hafta 1,5 yıldan fazla sürenin ardından seyircisine ve sahasna kavuşan Real Madrid'in 6-1 kazandığı mücadelede goller Asensio(3), Benzema(2) ve Isco'dan geldi.

Real Madrid, Mallorca'yı 6-1 mağlup etti

BENZEMA 200'LER KULÜBÜNE KATILDI

Benzema, La Liga tarihinde 200 gol barajını geçen 10. oyuncu olarak kayıtlara geçti. Fransız santrfor, Alfredo Di Stefano (215), Raul Gonzales (228) ve Cristiano Ronaldo'dan (311) sonra Real Madrid formasıyla ligde 200 gole ulaşan 4. futbolcu oldu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...