HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

On eksikle İzmir'e

Düzenleyen: /
On eksikle İzmir'e
Beşiktaş, Beşiktaş Sakatlık, Haber

SPOR Haberleri

Altay maçında 10 oyuncusunu kullanama-yacak olan Beşiktaş'ın hocası, stoperde Atiba Hutchinson'a görev verecek

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın göreve geldiğinden bu yana çeşitli krizler yaşamıştı ama böylesini görmedi. İzmir'e 16 oyuncuyla gidecek olan siyah beyazlılar bugün oynanacak Altay maçına 10 eksikle çıkacak. Batshuayi, Ghezzal, Teixeira, Vida, Welinton, N'Koudou, Necip Uysal, Larin, Mehmet Topal ve cezalı Rosier İzmir'e götürülmedi. Atiba'nın son idmanda oynayacak durumda olması Sergen Yalçın'ın yüzünü biraz olsun güldürdü. Kanadalı futbolcunun Vida, Welinton ve Necip Uysal'ın sakat olmasından dolayı bugünkü maçta stoperde görev alması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ-ADANA DEMİRSPOR MAÇI
Kulübeler PDFK’lık

∂ Beşiktaş-A. Demirspor maçındaki olaylar sebebiyle iki kulüp de PFDK'ya sevk edildi. Beşiktaş teknik heyetinden Murat Şahin, Ozan Köprülü, Hakan Çalışkan, Stefano Marrone, kulüp görevlileri Mehmet Can Otay, Erdal Erdem, A. Demirspor'dan ise kulüp görevlisi Oğuzhan Delen PFDK'ya sevk edilen isimler oldu.

SAKATLIK RAPORU
l Domagoj VIda: En az iki hafta yok.
l Mehmet Topal: 1,5 ay sonra dönecek.
l N'Koudou: Ajax maçında da olmayacak.
l Ghezzal: İzmir'de yok, Ajax maçında belki.
l BatshuayI: Ajax maçına yetiştirilmeye çalışılacak.
l WelInton: Ajax maçında oynaması zor.
l Necip Uysal: 15 gün daha oynayamayacak.
l CYLE LARIN: İki hafta forma giyemeyecek.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...