Büyük M'usta'fa!

Büyük M'usta'fa!

SPOR Haberleri

İzmir’deki maçta siyah da vardı beyaz da. Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, Güven Yalçın ile 1-0’ı buldu ama Mustafa Denizli’nin mütevazı ekibi Kappel ve Bamba ile sonuca gidip Süper Lig’in yeni lideri oldu.

MURAD TAMER

Kulüp tarihinde görülmemiş bir şekilde maça 11 eksikle çıkan Beşiktaş, Mustafa Denizli'nin Altay'ı karşısında üstünlüğünü koruyamadı. Siyah beyazlılarda ilk yarıda en çok oyuncuların birbirleriyle olan uyumsuzluğu dikkat çekti. Bu durum sık sık top kayıplarına ve pas hatalarına yol açtı. Öyle ki geri pas verdiğini düşünen Atiba, Mert'in kalesini terk etmesi sebebiyle neredeyse 35 metreden kendi kalesine gol atıyordu.

Pjanic de gitti
Ligde ilk defa maça çıkan 18 yaşındaki stoper Serdar Saatçı verdiği büyük sınavda kendisine nefes aldırmayan Bamba karşısında başarılı gözüktü.  Gökhan Töre ise neredeyse aldığı bütün topları kaybetti. Eksiklerin çokluğunda Pjanic'i sahada görmek Beşiktaş taraftarı için büyük bir nimet gibiydi ama yıldız oyuncu da sakatlanınca moraller iyice bozuldu.

Sevinç kısa sürdü
İkinci yarının başında Björkander'in piyango gibi kısa düşen geri pası sonrası golü bulan Beşiktaş'ın sevinci kısa sürdü. Beraberlik golünden hemen önce Kenan Karaman'ın kaçırdığı gol çok kritikti. Eksikler sebebiyle oyuncuların saha içi pozisyonları sık sık değişince 90 dakika boyunca organize olamayan Beşiktaş 88'de yediği golle bu sezon ligde ilk yenilgisini yaşadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...