Uğurcan'dan takıma övgü: Kaliteyi gösteriyoruz

Uğurcan'dan takıma övgü: Kaliteyi gösteriyoruz

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un yıldız kalecisi, "İyi bir takım olduğumuzu zor şartlarda da gösteriyoruz. Takım olarak hedefe kilitlendik" dedi

Konyaspor ile 3-3 berabere kalan Trabzonspor'da yaptığı kurtarışlarla 1 puanı getiren isim olan kaleci Uğurcan Çakır, ne kadar iyi bir takım olduklarını gösterdiklerini söyledi. 80 dakika 10 kişi oynamalarına rağmen pes etmediklerini ve takım kalitesini ve karakterini ortaya koyduklarını söyleyen millî kaleci "Biz iyi bir takımız ve bunu zor şartlarda da gösteriyoruz" dedi.

Rakiplerini geçti
Bu sezon hedefe kilitlendiklerini söyleyen Uğurcan "Önemli olan sonuna kadar mücadeleyi bırakmamak" dedi. Bordo mavililerin başarılı kalecisi, Konyaspor karşısında 8 kurtarışla kariyerinin en iyi performanslarından birine imza atarken geride kalan 6 maçta ise yüzde 79,3'lük kurtarış oranıyla Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kalecilerini geride bıraktı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...