Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sakatlıkların suçlusu kim?

Sakatlıkların suçlusu kim?

SPOR Haberleri

Siyah beyazlılarda neredeyse Ajax maçına çıkacak oyuncu kalmadı. Sağlık heyeti, kondisyoner, fizyoterapist ve zemin bakımını yapan firma ile acil toplantı yapılacak

MURAD TAMER

Beşiktaş’ın üzerinde eşi benzeri görülmemiş bir sakatlık kâbusu yaşanıyor. İzmir’e tam 11 eksikle giden ve Altay’a 2-1 yenilen siyah beyazlılar, yetmezmiş gibi dört oyuncusunu daha kaybetti. Takımın en önemli ismi Pjanic’in yanı sıra Salih Uçan, Oğuzhan Özyakup ve Atiba Hutchinson da sakatlar kervanına eklendi. İnanılması güç durum sonrası Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi kulüpte kırmızı alarm verdi.

İnceleme yapılacak
Kurulan iyi kadronun ihmalkârlık sebebiyle dağılma tehlikesiyle karşı karşıya kalmasından çekinen siyah beyazlıların patronu, yaşanan sakatlıkların sorumlusunu bulmak için kriz masası oluşturdu. Şampiyonlar Ligi’nde salı günü Ajax deplasmanı öncesi 10 oyuncusu sakat olan Beşiktaş’ta sağlık heyeti, kondisyoner, fizyoterapist, zemin bakımını yapan firma ile yarın toplantı yapılacak.

Maç trafiği etkiliyor
Kulübün profesyonelleri yapacakları inceleme sonunda sakatlıkların sebebini ve suçlusunu bulacak. Şu an en çok zemin konusu üzerinde durulurken kulüpten elde edilen bilgilere göre zeminin durumu sakatlıklarda en az etkili olan faktör. Daha çok sıkışık takvimde çok zorlu ve yorucu geçen maçlarda siyah beyazlı futbolcuların fedakârlık yaparak büyük özveriyle oynamaları sebebiyle sakatlıkların arttığı düşünülüyor.

Yeni adres Kocaeli olabilir
Yapılacak incelemelerde Vodafone Park’ın zemininin durumu da ele alınacak. Eğer gerek görülürse iki ay sürecek bakım ve yenileme çalışmalarına başlanacak. Bu durumda Beşiktaş’ın maçlarını Kocaeli Stadyumunda oynaması ihtimaller arasına girecek. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri ile Kocaeli Stadyumu arasındaki mesafe 98 kilometre.

AJAX MAÇI ÖNCESİ SON RAPOR
Batshuayi    Oynar
Teixeira    Oynar
Necip    Oynar
Larin    Zor
Atiba    Zor
Welinton    Zor
Ghezzal    Zor
Oğuzhan    Zor
Pjanic    Yok
Salih    Yok
Vida    Yok
N’Koudou    Yok
Mehmet    Yok
Montero    Yok

NECİP, BATSHUAI, ALEX DÜZELDİ
İdmana çıktılar

Beşiktaş’ta, Ajax maçı öncesi Batshuayi, Alex Teixeira, Necip düzeldi ve dünkü idmanda takımla birlikte çalıştı. Atiba ile Pjanic'in uyluk arka adalelerinde gerilme ve ödem, Kenan Karaman'ın sol el ikinci parmağında kırık var. Montero'nun Covid-19 testi ise pozitif çıktı.

MARRONE’DEN SAVUNMA:
Darbe yüzünden!

Sakatlıklar sebebiyle gözlerin çevrildiği bir isim de kondisyoner Stefano Marrone… İtalyan çalıştırıcı üç sezondur aynı metotları kullandıklarını belirterek “Ne kadar maç oynuyorsan o kadar darbe olur. Adale sakatlıkları ise zeminle, yorgunlukla olur. Millî oyuncularımıza yükleme yapmadık. Ama buna rağmen yine adale sakatlıkları oldu” ifadelerini kullandı.

BALOTELLI: BEN BEYİNSİZ DEĞİLİM
Bir arkadaşım bana izletti

Beşiktaş’ın Adana Demirspor maçında Sergen Yalçın’a yaptığı hareketle gündeme oturan Mario Balotelli TV 100’e yaptığı açıklamada “Ben soyunma odasındayken ismini vermeyeceğim bir arkadaşım Sergen Yalçın’ın hakkımda söylediği sözleri izlettirdi. Bu beni motive etti. Hoca’ma ‘Beni oynat’ diye yalvardım. Çünkü sahada verilecek bir cevabım vardı” ifadelerini kullandı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...