Ayağa kalkma maçı

Ayağa kalkma maçı

SPOR Haberleri

Puan kaybetme lüksüne sahip olmadıklarını söyleyen G.Saray’ın tecrübeli hocası “Galip gelerek olumsuz havayı dağıtacağız” dedi

Yalımcan Sarpyel

Son dört lig maçından sadece 2 puan çıkarabilen Galatasaray, Göztepe’yi evinde yenerek galibiyet serisi başlatmak istiyor. Göztepe karşılaşmasını “Ayağa kalkma maçı” olarak değerlendiren teknik direktör Fatih Terim oyuncularıyla yaptığı toplantıda “Puan kaybetme lüksümüz kalmadı. Lige sarılmak istiyorsak bu maç başlangıç olsun! Kazanalım ve kötü havayı dağıtalım” ifadelerini kullandı. Terim, Göztepe maçında takımda değişiklikler planlıyor.

Dört oyuncu kızağa
Kayserispor maçı sonrasında bazı oyuncuların performansından memnun olmadığını söyleyen Terim, Yedlin, Taylan, Mustafa ve Feghouli’yi kızağa çekecek. Kayseri maçında on birde olmayan Luyindama, Berkan, Morutan, Cicaldau ve Halil ise takıma dönecek. Tecrübeli hoca sağ bekte Alpaslan’a görev verecek. Savunmanın göbeğinde ise Luyindama-Nelsson ikilisi oynayacak. Halil ise bir hafta aradan sonra on bire dönecek.    

Aslan maça hazır
Galatasaray, Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün Florya’da yaptığı antrenmanla tamamladı. Isınma hareketleriyle başlayan idman, çift kale taktik çalışmasıyla sona erdi. Sacha Boey, takımdan ayrı saha koşuları gerçekleştirdi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...