Emre Belözoğlu’ndan tartışmalara cevap: ‘Teklifte bulundular’

Düzenleyen:
Emre Belözoğlu’ndan tartışmalara cevap: ‘Teklifte bulundular’

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz günlerde Çaykur Rizespor’un boşalan teknik direktörlük görevi için Emre Belözoğlu’nun ismi geçmişti. Çaykur Rizespor başkanı Tahir Kıran, Emre Belözoğlu’nun isminin geçmesinin ardından “Emre Belözoğlu'nu tesislerin kapısından içeri sokmam" demişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Belözoğlu ise “Çaykur Rizespor'un teknik direktörü olmam konusunda teklifte bulunuldu. Ben de kendilerine teşekkür ederek tekliflerini kabul etmeyeceğimi söyledim" dedi.

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran’ın sözlerine Emre Belözoğlu TGRT Haber’de yayınlanan "Stüdyo Futbol" programı üzerinden yanıt verdi.

“TAHİR BEY GÖRÜŞME TALEP ETTİ”

TGRT Haber’de Stüdyo Futbol programına konuşan Emre Belözoğlu, "Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın gündemdeki açıklamaları 10-15 gün öncesine ait. Bülent Uygun görevden ayrıldıktan sonra Hamza Hamzaoğlu göreve gelmeden 2 gün önce Tahir Bey görüşme talep etti.” dedi.

Emre Belözoğlu’ndan tartışmalara cevap: ‘Teklifte bulundular’

“TEKLİFLERİNİ KABUL ETMEYECEĞİMİ SÖYLEDİM”

Belözoğlu kendisine teklifte bulunulduğunu belirterek, “Gerçekleşen görüşmede Çaykur Rizespor'un teknik direktörü olmam konusunda teklifte bulunuldu. Ben de kendilerine teşekkür ederek tekliflerini kabul etmeyeceğimi söyledim. Gayet dostane geçen görüşmenin ardından, eski bir röportajın yeniden gündeme getirilmesini doğru bulmuyorum.” açıklamasında bulundu.

“TAKIMLARA ZARAR VERİYOR”

Bu tarz konuşmalardan rahatsız olduğunu belirten Emre Belözoğlu, “Çaykur Rizespor'a ve çok değerli Hamza Hamzaoğlu hocamıza başarılar diliyorum. Bu tarz polemiklerin bizlere ve daha da önemlisi camialara zarar verdiği ortada. Bu yüzden daha fazla konuşarak böyle bir konunun içinde yer almak istemiyorum." dedi.

Emre Belözoğlu’ndan tartışmalara cevap: ‘Teklifte bulundular’

“EMRE BELÖZOĞLU’NU ALMAM”

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran yaptığı açıklamada, "Emre Belözoğlu'nu almam! Emre Belözoğlu, Rize'de gazeteci dövmüş adamdır! Ben neden Emre Belözoğlu'nu alayım? Kapıdan içeri sokmam" ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...