Başakşehir, Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti

Düzenleyen:
Başakşehir, Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 9. haftasında Medipol Başakşehir sahasında Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti.

MURAD TAMER

İlk yarıda 40. dakikadaki gole kadar iki takım da birbirini zorlamayınca seyir zevki oldukça düşüktü. Ayrıca zemin düzgün olmasına rağmen yağış sebebiyle her iki takımın oyuncularının koşarken sık sık yerde kalmaları dikkat çekti. Emre Belözoğlu'nun yeni takımına dinamizm getirdiği ortadaydı. İlk yarıda nadir yaşanan heyecan verici anların hepsi Başakşehir'in hücumlarıyla oluştu.

ATİBA-OĞUZHAN ETKİSİZ

Beşiktaş ise Batshuayi'nin kişisel çabaları dışında hücumda yokları oynadı. Siyah beyazlıların bu kadar etkisiz kalmasındaki en önemli etken orta alandaki Atiba-Oğuzhan ikilisinin uyumsuzluğuydu. Murat Şahin iki oyuncuyu da çıkarıp üretkenlik sıkıntısına Larin ve Teixeira ile çare aradı. Ghezzal ve Rıdvan da ilk yarıda 6'şar pas hatası yapınca çok silik bir Beşiktaş çıktı ortaya.

Başakşehir, Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti

TEIXEIRA YETMEDİ

Teixeira hata affetmeyen bir yıldız olduğunu gösterirken siyah beyazlıların son bölümde bastırdığı anlarda Başakşehir kontrataklarla baskınlar yaparak sükseli bir galibiyet aldı. Batshuayi'nin uzatmalarda attığı penaltı golünün yetmediği Beşiktaş zorlu Sporting Lizbon ve Galatasaray maçları öncesi moral açısından büyük önem taşıyan bir maçtan eli boş ayrılmış oldu.

OKAKA BEŞİKTAŞ'I DA BOŞ GEÇMEDİ

Başakşehir'in yıldızı Stefano Okaka Beşiktaş ağlarını da iki defa sarstı ve Süper Lig'de oynadığı altı maçta altı gole ulaşarak krallıkta zirveye yükseldi. 32 yaşındaki Nijerya asıllı İtalyan oyuncu, "Önemli olan sezona nasıl başladığım değil nasıl bitirdiğim olacak" dedi.

Başakşehir, Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti

Beşiktaş, Sergen Yalçın'ın göreve geldiği Şubat 2020'den bu yana Süper Lig'de ilk kez üst üste iki deplasman maçı kaybetti.

GULBRANDSEN ŞİMŞEK GİBİ

Başakşehir'in galibiyetinde Fredrik Gulbrandsen'in payı büyüktü. Norveçli millî futbolcu oyuna girdikten sonra 20 dakika sahada kaldı ve bu bölüme bir gol bir asist sığdırdı. Gulbrandsen attığı golden sonra taklasını da attı.

BELÖZOĞLU TAM NOT ALDI

Medipol Başakşehir'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın istifa etmesi sonrasında göreve getirilen Emre Belözoğlu'nun ilk sınavında güçlü rakibi karşısındaki futbolu tam not aldı. Turuncu lacivertli oyuncuların enerjisi ve sahadaki yayılımı ile takımın kompakt futbolu Belözoğlu'nun dokunuşlarıydı. Özellikle ilk yarıda oyunun hâkimi Medipol Başakşehir'di. Belözoğlu karşılaşma sırasında tribünlerden kendisine sık sık yapılan tezahüratlara alkışlarla karşılık verdi.

MURAT ŞAHİN: BU GOLLER YENMEZ

Sergen Yalçın'ın cezası sebebiyle dün sahada Beşiktaş'ın başında olan Murat Şahin, "İlk yarıda takım hâlinde hiçbir şeyi doğru yapamadık. Bu da boşa geçen 45 dakikaya sebep oldu. İkinci yarı hamlelerle birlikte tepki verdik, skoru da yakaladık. İyi oyun, kötü oyun tartışılabilir ama bu seviyelerde bu kadar kolay iki gol yemememiz lazım" dedi.

Başakşehir, Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...