HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kartal'ın kalesi yıkıldı: Son 5 maçta 11 gol

Düzenleyen: /
Kartal'ın kalesi yıkıldı: Son 5 maçta 11 gol
Beşiktaş, Mert Günok, Haber

SPOR Haberleri

Sezona iyi başlayan son şampiyon Beşiktaş tanınmaz hâlde. Son beş maçta sadece 1 galibiyet alabilen siyah beyazlılar ligde son beş maçta kalesinde 11 gol gördü. Ersin 4, Mert 7 gol yedi.

Ne güzel başlamıştı geçen sezonun çifte kupalı Kartal’ı yeni sezona. Yıldız isimler alınmış, galibiyetler sıralanmıştı. Hatta ligde ilk dört maçta Ersin Destanoğlu’nun koruduğu kalede gol bile görmeyen bir Beşiktaş vardı. Ancak ne olduysa oldu, kalede de bayrak değişimi yaşandı ve goller de birbiri ardına sıralandı. Siyah beyazlılar Ersin ile Mert Günok arasında tercihlerin yapıldığı son beş maçlık dilimde kalesinde tam 11 gol birden gördü. Ersin’in hanesinde 4, Mert Günok’un karnesinde ise 7 gol vardı. Ki tablonun terse dönmesinde sakatlıkların da payı fazlaydı.

MERT'İN HATASI

Kale özelindeki durum buydu ve bu da tabelada kendini gösterdi. Kara Kartal ligde kalesinde gol gördüğü son beş maçta iki galibiyet alırken, iki mağlubiyet ve bir de beraberlik yaşadı. Avrupa kupalarında da iki maçta 4 gol yiyen bir Beşiktaş vardı. Özellikle Başakşehir mücadelesinde Mert Günok’un ilk goldeki hatası dikkat çekiciydi. Üzerine gelen topu rakibin önüne düşürdü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...