HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fatih Terim'den takıma: Güçlü çıkalım

Düzenleyen: /
Fatih Terim'den takıma: Güçlü çıkalım
Galatasaray, Fatih Terim, Haber

SPOR Haberleri

Takımla konuşan Galatasaray'ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim, yarın Konya, perşembe Lokomotiv Moskova ve hafta sonunda da Beşiktaş derbisini kayıpsız geçmeleri gerektiğini söyledi.

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray, millî aradan sonra ilk imtihanında yarın Konyaspor’u misafir edecek. Ligde namağlup unvanını sürdüren yeşil beyazlılar karşısında mutlak üç puan parolasıyla çıkacak olan Aslan’ı bir hafta içinde iki zorlu doksan dakika daha bekliyor. Hafta içi UEFA’da Lokomotiv Moskova deplasmanına gidecek olan sarı kırmızılılar daha sonra da derbide Beşiktaş ile karşılaşacak. Terim ise bu üç maçtan güçlü çıkmaları gerektiğini belirterek “Eğer bu zorlu dönemi kayıpsız atlatırsak iki kulvarda da önemli mesafe alırız” dedi.

B PLANI HAZIR

Tecrübeli hoca, taktiksel değişikliğe gitmeyi planlasa da maçların zorluk seviyesini göz önüne alarak ve millî aradan dolayı birçok oyuncusundan mahrum çalıştığı için projeyi erteleme kararı aldı. Konyaspor karşısına yine 4-1-4-1 dizilişiyle başlayacak olan Fatih Hoca kötü senaryo hazırlığını ise 4-4-2’ye göre yaptı. Perşembe’den itibaren Muslera ve Yedlin haricinde tam kadro çalışmaya başlayan Cimbom’da Terim, Konya maçının on birini ise oyuncuların son form durumuna göre belirleyecek.

MORUTAN'I GÖREN GÖRENE

Galatasaray’ın sezon başında 3 milyon 500 bin avro ödeyerek FCSB’den kadrosuna kattığı Morutan kısa sürede gösterdiği performansla beğeni topladı. Transfermarkt’ta Rumen oyuncu büyük ilgi görüyor. 22 yaşındaki yıldız adayının profili dünya çapında Messi, Ronaldo, Mbappé ve Lukaku’dan sonra en çok görüntülenmeye sahip oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...