HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ali Koç: Taraftarın serzenişleri haklı

Düzenleyen: /
Ali Koç: Taraftarın serzenişleri haklı
Ali Koç, Fenerbahçe, Fb, Haber

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 10'uncu haftasında Alanyaspor ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe 2-1 mağlup oldu. Mücadelenin ardından Fenerbahçe taraftarları, yönetime tepki gösterdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Alanyaspor'a 2-1 yenildikleri karşılaşmanın ardından gösterilen tepkilere değindi. İşte Başkan Ali Koç'un o açıklamaları; "Taraftarın serzenişi haklı, bu camia 7 senedir şampiyonluk bekliyor. Futbolun içinde var, kazanmak için çıktık, taraftar da bunun bilincinde, taraftarlar burayı doldurdu, dernekler geldi. Her şey güzel başladı. İlk yarı pozisyon vermedik. İki kere geldiler, iki gol oldu. İlk yarı orta sahayı geçemediler."

"Bir türlü bu baskının sonucunu gole çeviremiyoruz. İlk yarıda sonra mağlubiyet kimsenin aklında geçmiyordu. Bir düşüş var. Şampiyonluğa oynayan her takımda bu olabilir. Sadece biz değil, şampiyonluk adayları bu türbülansa girebiliyor. Biz de bir türbülansın içindeyiz. taraftar haklı, 7 senedir şampiyonluk bekliyorlar. Bize düşen bu ekibi toplamak. Köprünün altından çok su akar."



Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...