Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'nin rotası şaştı! Fatura Pereira'ya

Düzenleyen:
Fenerbahçe'nin rotası şaştı! Fatura Pereira'ya

SPOR Haberleri

Trabzon'da hakeme kesilen fatura, Alanya sonrası yönetimin önüne geldi. Başkan Ali Koç ise taraftara kısmi hak verirken "Kadro yeterli" diyerek hocayı işaret etti! Rotadan sapan sarı lacivertlilerin devre arasında önemli takviyeler yapması beklenirken, yönetim ve teknik heyet hiç istemese de Altay, Szalai ve Kim'i elde tutmak zor olabilir.

M. Emin ULUÇ

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Fenerbahçe, Kadıköy'deki Sivas beraberliğiyle sallanmış, ilk yenilgiyi ise Başakşehir deplasmanında almıştı. Sonrasında gelen üç maçlık galibiyet serisi ve liderlikle keyfi düzelen sarı lacivertliler önce Trabzon'a sonra Alanya'ya yenilip zirveden hızla inince camia karıştı. Trabzon yenilgisini hakemle açıklayan sarı lacivertliler, Kadıköy'deki Alanya mağlubiyetine gerekçe bulamayınca âdeta suçlu avı başladı. Taraftar, yönetimi istifaya davet ederken Başkan Ali Koç, topu Pereira'ya attı!.

KOÇ HESABA ÇEKECEK

Vitor Pereira'nın Antwerp beraberliği sonrası yaptığı "Avrupa Ligi'ni kazanacak seviyede değiliz" açıklamasına tepkiler henüz dinmemişti ki, Başkan Ali Koç "Kadromuz her iki kulvarı da kaldıracak kapasitede. Yoğun takvim de bahane olamaz" çıkışıyla Hoca'yı kontrada bıraktı. Alanya yenilgisi sonrası "Ali Koç istifa" başlığı sosyal medyada manşet olurken Vitor Pereira da eleştirilerden nasibini aldı. Pereira ile bir toplantı yapacak olan Başkan Ali Koç'un kötü gidişin devam etmesi hâlinde radikal kararlar alması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin rotası şaştı! Fatura Pereira'ya

Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında 30 Ekim Cumartesi günü Konyaspor'a konuk olacak.

HÜCUM HATTI OTURMADI
Değişen çok, değişim yok!

Her maça farklı on birlerle çıkan Fenerbahçe'de en yoğun rotasyon hücum hattında yaşanıyor. 3-4-3 dizilişinden taviz vermeyen Vitor Pereira, 10 lig maçında 8 defa ileri üçlüyü değiştirdi. Bu bölgede on farklı oyuncu görev alırken ışık veren tek isim Enner Valencia oldu.

ARIZA BELİRLENDİ: VURUŞ EKSİKLİĞİ

Alanya karşısında baskın oyununa rağmen kaybeden Fenerbahçe'de problem tespit edildi. Teknik direktör Vitor Pereira, Alanyaspor maçı sonrası son vuruş beceriksizliğinden yakınırken "Aslında her şeyi yapıyoruz ama pozisyonları cömertçe harcıyoruz. Bunu aşmalıyız" uyarısı yaptı.

GERİ DÖNÜYORLAR: KONYA'DA SAHADALAR

Fenerbahçe'de cezaları biten Altay Bayındır ve Kim ile sakatlıktan tamamen kurtulan İrfan Can Kahveci, Konya deplasmanında sahada olacak. Kadronun bankoları Altay ve Kim'in yanı sıra Pereira hücum hattındaki problemleri çözeceğine inandığı İrfan Can'ı da on bire hazırlıyor.

Fenerbahçe'nin rotası şaştı! Fatura Pereira'ya

ALTAY, SZALAI, KIM...
Kapıda bekliyorlar

Fenerbahçe rotadan sapınca transfer için birçok isim ortaya atılmaya başlandı. Sarı lacivertlilerin şampiyonluk için devre arasında önemli takviyeler yapacağı iddiaları öne sürülüyor. Yönetim ve teknik heyet hiç istemese de Altay, Szalai ve Kim için gelen teklifler devre arasında zorlayıcı olabilir. Özellikle Juventus, Chelsea ve A. Madrid başta olmak üzere çok sayıda talibi olan Szalai'nin elde tutulması zor görünüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...