Kardemir Karabükspor deplasmanda da galip gelmek istiyor

/ Kaynak: CHA
Kardemir Karabükspor deplasmanda da galip gelmek istiyor

SPOR Haberleri  / CHA

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantepspor'a konuk olacak Kardemir Karabükspor, deplasmanda ilk galibiyetini almanın planlarını yapıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 28 Eylül Cumartesi günü Gaziantepspor'a konuk olacak Kardemir Karabükspor, deplasmanda ilk galibiyetini almanın planlarını yapıyor. nbsp;Maçın hazırlıklarını tamamlayan kırmızı - mavililer bugün akşam saatlerinde karayoluyla Ankara'ya ve ardından da uçakla Gaziantep'e geçecek. Son İdmanını bugün sabah saatlerinde Hasan Doğan Tesisleri'nde yapan Kardemir Karabükspor yarım saat taktiksel çift kale idmanı da yaptı. nbsp;İdman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan teknik direktör Tolunay Kafkas, geçtiğimiz salı günü oynanan kupa maçında galip gelmeleri nedeniyle moralli olduklarını belirterek, "Gaziantespor lige iyi başlayamadı. Fakat önemli transferler yaptı ve bir uyum süreci içerisinde. Bizim açımızdan gerçekten çok zor olacak bir maç. Her takım her takımı yenebileceği bir lig ve gerçekten çok zorlu deplasmanlar var. O yüzden içeride veya dışarıda oynamak çok fark etmiyor. Oraya puan almak için gidiyoruz. Kupa maçından dolayı da takımımız moralli. Stratejimizi sahaya yansıtıp puan almak istiyoruz." diye konuştu.

BU TAKIM GALATASARAY'I, BEŞİKTAŞ'I DEPLASMANDA YENMİŞ BİR TAKIM

Gol yollarında fazla etkili olamadıkları sorusuna da cevap veren Kafkas, "Kardemir Karabükspor'a da önlem alıyor takımlar. Ona göre bir çözüm üretmek zorundayız. Pozisyonlara girdik, fakat bu pozisyonları değerlendiremedik. Bunlar futbolun içerisinde olan şeyler." diyerek şöyle devam etti:

"Bizde gol atma becerisini gösterebilecek fazlasıyla oyuncu var. Ben bu sorunu, çok ciddi bir sorun olarak görmüyorum. Önümüzdeki haftalarda bunları aşacağımızı düşünüyorum. Oynadığımız beş maçın da kolay olduğunu düşünmüyorum. Kazanırken çok zorlu maçlar oynadık. Geçen sene bu takım Galatasaray'ı Beşiktaş'ı deplasmanda yenmiş bir takım. Bu işler oynanmadan ne olacağını söylemek çok doğru değil. Önümüzdeki 5 maçlık periyotta çok zor. Bütün takımlar için her şey çok zor, kolay hiçbir şey yok. Orada ya da burada oynamak fark etmiyor."

Golcü futbolcu Joseph Akbala'nın durumunun sorulması üzerine ise Kafkas "İdman eksikliği var. Sakatlıktan yeni çıktı. Bursaspor maçında büyük bir ihtimalle kadroda göreceksiniz." dedi.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...