Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Macar basınından 'Attila Szalai satıldı' iddiası

Düzenleyen:
Macar basınından 'Attila Szalai satıldı' iddiası

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Attila Szalai'nin son iki karşılaşmada yedek kulübesine çekilmesi, sarı lacivertlilerin Szalai'nin satışı için anlaşma sağladığı iddialarının ortaya atılmasına neden oldu.

Fenerbahçe'nin bu sezon vazgeçilmezlerinden olan ve Güney Koreli Kim Min-Jae ile savunmada büyük bir uyum sağlayan Attila Szalai, Galatasaray ve Olympiakos maçlarında kulübeye çekildi. Buna gerekçe olarak Pereira'nın sistem değişikliği öne sürülse de Macar kaynaklar, Szalai'nin başka bir takıma satıldığını iddia etti.

BONSERVİS BEDELİ 16 MİLYON EURO

Macaristan basınında yer alan haberlere göre; Fenerbahçe, Attila Szalai'yi 16 milyon Euro bonservis karşılığında sattı. Haberlerde takım detayı verilmezken, adı sık sık Chelsea ve Atletico Madrid ile anılan 23 yaşındaki stoperin yakın çevresine de bu konuda bilgi vermediği belirtildi.

RUDİGER'İN YERİNE CHELSEA'YE

Attila Szalai'nin adı son dönemde Chelsea ile anılıyor. Geçen hafta hem İngiliz hem de İspanyol medyası, Chelsea ile sözleşmesi sona erecek olan Antonio Rüdiger'in Real Madrid ile prensip anlaşmasına vardığını yazmıştı.

Maviler’in de sağ ayaklı olmasına rağmen 3’lü savunmanın sol stoperi olarak oynayan Alman oyuncunun yerini Szalai ile doldurmak için Fenerbahçe ’yle anlaşmaya yakın olduğu vurgulanmıştı.

Chelsea, sezon sonunu beklemeden Macar futbolcuyu devre arasında kadrosuna katabilir. (Fanatik)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...