HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Semih Saygıner Dünya şampiyonu oldu!

Düzenleyen: /
Semih Saygıner Dünya şampiyonu oldu!
Semih Saygıner, Milli, Mısır, Spor, Haber

SPOR Haberleri

Mısır'da düzenlenen 3 Bant Dünya Kupası'nda mücadele eden milli sporcu Semih Saygıner, dünya şampiyonluğunu elde etti.

Milli bilardocu Semih Saygıner, Mısır'da düzenlenen 3 Bant Dünya Kupası'na damga vurdu. 57 yaşındaki sporcu müsabakayı dünya şampiyonu olarak tamamladı.

RAKİBİNİ 50-37'LİK SKORLA DEVİRDİ
Türkiye Bilardo Federasyonundan yapılan açıklamaya göre 28 Kasım-4 Aralık tarihlerinde Mısır'ın Şarm El-Şeyh şehrinde düzenlenen 3 Bant Dünya Kupası'nda milli sporcu Semih Saygıner Hollanda'lı rakibi Dick Jaspers'ı 50-37 yenerek şampiyonluğa adını yazdırdı.

Federasyondan "Sporcumuzu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz." açıklaması yapıldı.

BAKAN KASAPOĞLU'NDAN MİLLİ SPORCUYA TEBRİK MESAJI
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da ay-yıldızlı bilardocu Semih Saygıner için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Mısır'ın Şarm El-Şeyh şehrinde düzenlenen 3 Bant Dünya Kupası'nda Hollandalı rakibi Dick Jaspers'ı 50-37 mağlup ederek şampiyon olan Semih Saygıner'i kutluyorum. Spor yaşamında elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekleyen milli bilardocumuzun 3 Bant Dünya Kupası'nda da şampiyon olması bizleri gururlandırdı. Semih Saygıner'e başarılarının devamını diliyorum. Ay-yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşımızın dinletilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...