Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pereira'dan takıma talimat: Savaşmak zorundayız

Pereira'dan takıma talimat: Savaşmak zorundayız

SPOR Haberleri

Galibiyeti unutan Fenerbahçe, Rize maçıyla çıkış peşinde. Portekizli hoca son düdüğe kadar mücadele edip galibiyet serisi başlatmaları gerektiğini söyledi

M. Emin Uluç

Süper Lig’de oynadığı son 6 maçta bir galibiyet alarak zirveden uzaklaşan Fenerbahçe, Rize’yi yenerek çıkışa geçmeyi hedefliyor. Eleştiri oklarının hedefindeki Vitor Pereira, eksikler sebebiyle bir kere daha rotasyona gidecek. Portekizli hoca oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Aldığımız sonuçlarla herkesi üzdük ama artık önümüze bakmalıyız. Sonuna kadar savaşalım, sonucunu hep birlikte göreceğiz” dedi.

Pereira'dan takıma talimat: Savaşmak zorundayız
Fenerbahçe, Rizespor maçı hazırlıklarını tamamladı

Sosa göreve
Olumsuz gidişata ve ağır eleştirilere rağmen şampiyonluk inancını koruyan Vitor Pereira, “Mücadele etmeden, rakibin sertliğine aynı şekilde cevap vermeden kazanamazsınız. Biz de artık böyle yapacağız” ifadelerini kullandı. Rize karşısında sağ beki Nazım’a teslim edip, Szalai’yi kulübeden çıkaracak olan Portekizli çalıştırıcı, adalesinde ağrı olan Mert Hakan’ın yerine de ilk on birde Sosa’ya şans verecek.

Hazırlıklar tamam
Fenerbahçe, Rize maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamladı. Sakatlıkları bulunan Altay, Valencia ve Mert Hakan takımdan ayrı çalışırken, taktik ağırlıklı idmanda Pereira özellikle gol vuruşları üzerinde durdu.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...