Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

3 günde 3 büyük maç! Atilla Karaoğlan VAR odasından çıkamıyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
3 günde 3 büyük maç! Atilla Karaoğlan VAR odasından çıkamıyor

SPOR Haberleri  / İHA

Cuma günü Kasımpaşa-Beşiktaş maçında, dün akşam ise Trabzonspor-Adana Demirspor maçında VAR'ın başında olan hakem Attila Karaoğlan, bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçının da VAR hakemi oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bir süredir 'hakem' konusunda hem Süper Lig ekiplerinden hem de taraftarlardan tepki topluyor. Tepkilerin yankısı sürerken, yine çok konuşulacak bir atama kararı geldi. Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçında VAR hakemi olarak görev alacağı açıklanan Attila Karaoğlan, 3 günde 3 büyük maçıta görev yapmış olacak

Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Fenerbahçe, bu akşam Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Saat 19.00'da başlayacak mücadelede hakem Zorbay Küçük düdük çalacak. Küçük'ün yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Kemal Yılmaz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi de Sarper Barış Saka olacak.

3 GÜNDE 3 BÜYÜK MAÇ

Bu zorlu maçta VAR'ın başında ise Atilla Karaoğlan yer alacak. Karaoğlan, cuma günü Kasımpaşa-Beşiktaş ve dün Trabzonspor-Adana Demirspor mücadelelerinde yine VAR koltuğunda oturuyordu.

Böylelikle 35 yaşındaki hakem, 3 gün üst üste haftanın kritik karşılaşmalarında 'Video Yardımcı Hakem' görevinde bulunmuş olacak.

Ayrıca Fenerbahçe-Rizespor maçının AVAR'ı Kerem Ersoy da Kasımpaşa-Beşiktaş müsabakasına 1. yardımcı hakem, Trabzonspor-Adana Demirspor mücadelesine de AVAR atanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...