Mete Gazoz: 4-5 altın madalya daha almayı hedefliyorum

Düzenleyen:
Mete Gazoz: 4-5 altın madalya daha almayı hedefliyorum

SPOR Haberleri

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda altın madalya kazanarak göğsümüzü kabartan milli okçu Mete Gazoz, yeni hedeflerini anlattı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda mücadele eden sporcular ile antrenörler için "Yıldızların Gecesi-Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu" düzenledi. Organizasyonda 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda altın madalya kazanan milli okçu Mete Gazoz büyük ilgi gördü. Burada açıklamalarda bulunan genç sporcu, yeni hedeflerinin neler olduğunu anlattı. 

"OLİMPİYATLAR BÜTÜN TÜRKİYE İÇİN ÇOK GÜZELDİ"

Gazoz “Birinci olduğum için Tokyo hem bana hem  de bütün Türk halkına çok iyi şeyler hatırlatıyor. Çok güzel bir anı oldu. Bu spor kültürünü çok daha küçük yaştaki çocuklara aktarabilmek için güzel bir turnuvaydı. Herkes bir buçuk hafta boyunca takip etti" dedi.

"MADALYA KONUSUNDA AÇ GÖZLÜ OLACAĞIM"

Mete Gazoz, çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek "Bir altın daha... Biraz daha böyle aç gözlü olmak lazım. Aslında aç gözlü güzel bir şey değil ama madalya konusunda güzel bir şey. Şimdi bir tane altın aldık evet ama bir sonraki olimpiyatlara çok daha kısa zaman kaldı. Hazırlanmak için çok daha kısa vaktimiz var. Şimdiden 2024’e hazırlanmaya başladık. Bu bir tane olan altın madalyanın sayısını arttıracağız. Benim hedefim de 4-5 altın madalya” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...