İngiltere basınında gündem Acun Ilıcalı! 11 yıllık saltanat sona erdi

Düzenleyen:
İngiltere basınında gündem Acun Ilıcalı! 11 yıllık saltanat sona erdi

SPOR Haberleri

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı’nın İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'i resmen satın alması dünya basınında gündem oldu. Taraftarın yoğun ilgisiyle karşılanan Acun Ilıcalı, Ada basınında geniş yankı uyandırdı. Bir gazete manşetinde ise Ilıcalı için, "Acun Ilıcalı, Hull City'i satın alarak Allam Ailesi'nin Doğu Yorkshire'daki 11 yıllık saltanatını noktaladı" ifadeleri kullanıldı.

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, ünlü medya patronu Acun Ilıcalı’nın kulübü satın alma işlemlerinin tamamladığını ve devir teslim prosedürlerinin İngiltere Futbol Ligi tarafından onaylandığını duyurdu.

İLK MAÇINDA GALİBİYET 

11 yıldır Hull City takımının sahibi olan Allam Ailesi’nin devri bitti. 11 yıl aradan sonra takım üzerindeki tam ve tek yetkili konumuna geçen Acun Ilıcalı, yeni takımının ilk maçını tribünden takip etti. Hull City, karşılaşmayı 2-0 kazanarak yüzleri güldürdü. 

Hull City'nin Acun Ilıcalı sonrasında ilk maçında galibiyete uzanması İngiltere basınında geniş yer buldu. Ada basını, Ilıcalı döneminin hemen etkisini gösterdiği yönünde yorumlarda bulundu.

İngiltere basınında gündem Acun Ilıcalı! 11 yıllık saltanat sona erdi

İNGİLTERE BASININDAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER 

Takımıyla ilk galibiyeti alan Acun Ilıcalı, Ada basının gündemine oturdu. Ilıcalı’ya manşetlerde yer verilirken, övgüler yağdırıldı.

Gazetelerdeki haberler;

Hull Daily Mail: Türk Lokumu! Hull City için bir devrin sonu. Medya imparatoru Acun Ilıcalı, devir - teslim işlemlerini tamamladı. Güzel bir yolculuğun başlangıcı. Acun Ilıcalı, Kaplanlar'ı satın alarak bir hayalini daha gerçekleştirdi.

Daily Mail: Acun Ilıcalı, Hull City'i satın alarak Allam Ailesi'nin Doğu Yorkshire'daki 11 yıllık saltanatını noktaladı. The Guardian: Hull City'nin Blackburn Rovers'ı devirdiği büyük günde Acun Ilıcalı hayalini kurduğu satın almayı resmileştirdi. Türk televizyoncu, federasyondan onay aldı. Ilıcalı, 'güzel yolculuğuna' 2-0'lık Blackburn galibiyetiyle başladı.

BBC: Championship takımı Hull City, Türk menşeli Acun Medya tarafından satın alındı. Devir teslim işlemi İngiltere Futbol Ligi tarafından onaylandı ve Acun'un başa geçmesi etkisini hemen gösterdi.
Mirror: Türk Simon Cowell, Championship ekiplerinden Hull City'nin satın alma işlemlerini tamamladı.. Kaplanlar'ın artık yeni bir sahibi var; Acun Ilıcalı. Birçok taraftar, Allam Ailesi'nin tutucu hanedanlığının son bulmasından dolayı mutlu.

“EN BÜYÜK HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM” 

İmzalar atıldıktan sonra açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, en büyük hayalini gerçekleştirdiğini belirterek, "Bugün en büyük hayallerimden birini gerçekleştirdiğim için mutluyum. Hull City ile güzel bir yolculuğa başlıyoruz. Taraftarlarımızla birlikte gerçekleştireceğimiz çok büyük hayallerimiz ve hedeflerimiz var." ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...