Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray için tehlike çanları

Galatasaray için tehlike çanları

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın ligde üst üste oynayacağı dört karşılaşma da birbirinden zorlu geçecek. Cimbom sırasıyla Trabzonspor, Alanyaspor, Kayserispor ve Göztepe ile karşılaşacak.

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray, ligde oynadığı son 11 maçın sadece birini kazanabildi. Kötü gidişat sonrası Fatih Terim ile yollarını ayıran yönetim, kurtarıcı olarak takımın başına Domenec Torrent’i getirdi ama İspanyol teknik adam da kanayan yarayı durduramadı. Aslan, Torrent yönetiminde çıktığı iki maçı da kaybederken camia fikstüre bakınca düşme korkusunu alenen yaşamaya başladı. Zira düşme hattıyla aradaki puan farkı sadece 4… Cimbom yarın lider Trabzonspor’u ağırlayacak, daha sonra Farioli’nin gelişiyle şaha kalkıp, Hatay’a altı gol atan Alanya’ya misafir olacak.

Dört maça bağlı
Cimbom, sonrasında ise iyi bir transfer dönemi geçiren ve altı maçtır kaybetmeyen Kayserispor’u ağırlayacak ardından da Nestor El Maestro yönetimde beş maçtır yenilgi yüzü görmeyen Göztepe mücadelesi için İzmir’e gidecek. Futbolu ümit vermeyen Galatasaray’ın geleceğini bir anlamda bu dört birbirinden zor doksanar dakika tayin edecek. Taraftarının sabrının tükendiği Kasımpaşa maçında net bir şekilde gözükürken, koskoca Galatasaray, tarihinde belki de ilk defa düşme korkusunu bu kadar net bir şekilde hissetmeye başlamış durumda.

SAHAYA BRANDA SERİLDİ
Nef Stadyumunda yarın lider Trabzonspor’u ağırlayacak olan Galatasaray’da hava şartları sebebiyle kırmızı alarm verildi. İstanbul’u etkisi altına alması beklenen kar yağışından zeminin etkilenmemesi için sarı kırmızılılar sahaya brandalar serdi. Karşılaşmanın başlamasından kısa bir süre öncesine kadar bu şekilde zemininin korunması hedefleniyor.

Terim’in yolladıkları şov yapıyor
Galatasaray’ın sezon başında yollarını ayırdığı ya da kiralık olarak gönderdiği isimler âdeta şov yapıyor. Fatih Terim’in tecrübe kazanması için Adana Demirspor’a kiraladığı 21 yaşındaki Yunus Akgün 19 lig maçında 5 gol, 5 asistle takımına katkı yaparken, sarı kırmızılıları attığı iki golle deviren isim olmuştu. Onun yerine alınan Barış Alper ise henüz skora etki edemedi. Giresun’a kiralanan Okan Kocuk da ligin en iyi kalecileri arasına girmeyi başardı.

Bir Okan’a, bir de İsmail’e bak
Trabzonspor maçında üst üste iki penaltıya geçit vermeyen Okan’ı gören taraftarlar, kalede İsmail Çipe’yi görünce “Bu nasıl iş?” demekten kendini alamıyor. Emre Akbaba, Alanyaspor’un son maçında hat-trick yaparken bir zamanların jokeri Donk da Kasımpaşa formasıyla eski takımını yıkan isim oldu. Öte yandan bu sezon sadece iki maçta forma giyen Gustavo Assunçao'nun sözleşmesi feshedildi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...