Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray 21 yaşındaki Assunçao ile yolları ayırdı!

Düzenleyen:
Galatasaray 21 yaşındaki Assunçao ile yolları ayırdı!

SPOR Haberleri

Büyük umutlarla Galatasaray’a gelen 21 yaşındaki Gustavo Assunçao, beklentileri karşılayamadı. Galatasaray yönetimi genç oyuncu ile yolları ayırdığını duyurdu.

Fatih Terim’in ayrılışından sonra üst üste krizlerle mücadele eden Galatasaray’dan ilk ayrılık haberi geldi. Sezon başında transfer edilen 21 yaşındaki Gustavo Assunçao ile yollar ayrıldı. Sarı-Kırmızılı kulüp sosyal medya hesabplarından paylaşım yaparak, 21 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin karşılıklı olarak sonlandırıldığı belirtildi. Yapılan açıklamada, "Assunçao'ya bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

2 MAÇTA OYNADI 

Sezon başında Portekiz’in Famalicao takımından kiralık olarak transfer edilen Assunçao, Galatasaray’da fazla forma şansı bulamadı. 21 yaşındaki genç futbolcu, sadece 2 resmi maçta görev alabildi. 

Galatasaray 21 yaşındaki Assunçao ile yolları ayırdı!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...