Fransa onu konuşuyor: Burak Yılmaz çileden çıktı

Düzenleyen:
Fransa onu konuşuyor: Burak Yılmaz çileden çıktı

SPOR Haberleri

Milli futbolcular Burak Yılmaz ve Zeki Çelik'in forma giydiği Fransız takımı Lille, dün deplasmanda Brest'e 2-0 mağlup oldu. Geçen sezon gösterdiği başarılı performansı yakalayamayan ve karşılaşmanın 76'ncı dakikasında oyundan alınan Burak Yılmaz'ın tepkisi ise sosyal medyada tepki topladı.

Fransa Ligue 1'de geçen sezon şampiyon olan Lille'de, milli futbolcu Burak Yılmaz büyük katkı sağlamış, şampiyonluğun adeta yolunu açan isimlerden olmuştu. 36 yaşındaki tecrübeli golcü için işler bu sezon istediği gibi gitmiyor.

Dün oynanan karşılaşmada Brest, sahasında Lille'i 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 3. dakikasında Tiago Djalo'nun kendi kalesine attığı golle öne geçen Brest, 90+5. dakikada Steve Mounie'nin penaltıdan kaydettiği golle sahadan galibiyetle ayrıldı. Ligde 9 hafta sonra ilk mağlubiyetini alan Lille, 32 puanda kaldı. Brest ise puanını 28'e çıkardı.

Fransa onu konuşuyor: Burak Yılmaz çileden çıktı

BURAK YILMAZ 76 DAKİKA OYUNDA KALDI

Lille'de forma giyen milli futbolcu Burak Yılmaz 76 dakika sahada kalırken, Zeki Çelik ise 46. dakikada oyuna girdi. Uzun süredir golle buluşamayan Yılmaz, Lille formasıyla son golünü Bordeaux deplasmanında kaydederken, golcü oyuncunun oyundan alınırken verdiği tepki Fransa'da olay oldu.

Bu sezon birçok kez taraftarla ve hocasıyla sorun yaşayan Burak Yılmaz, Brest maçında oyundan çıktığı sırada tribünlere döndü ve oldukça sinirli bir şekilde taraftarlara sert tepki gösterdi. Fransız rejisinin anbean ekranlara yansıttığı o anların ardından Burak Yılmaz doğrudan soyunma odasına gitti.

Fransız basını ise Burak Yılmaz'ın bu tepkisinin hocası Jocelyn Gourvennec'e olduğunu ve daha önce de benzer durumların yaşandığını öne sürdü.

Fransa onu konuşuyor: Burak Yılmaz çileden çıktı

TARAFTARLAR SOSYAL MEDYADA ELEŞTİRDİ

Burak Yılmaz'ın bu anlarını sosyal medyada dile getiren Fransız taraftarlar, milli futbolcunun bunu yapmaya hakkı olmadığını savundu.

Burak'ın artık Lille'de forma giymemesi gerektiğini söyleyen Fransız taraftarlar, yönetime de çağrıda bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...