Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe millî arada yara saracak

Fenerbahçe millî arada yara saracak

SPOR Haberleri

Antalya’da kampa girecek sarı lacivertliler fiziksel eksikleri giderecek. Takımın arızalarını belirleyen İsmail Kartal, doğru oyun süresini artırıp kazanma alışkanlığı edinerek çıkışa geçeceklerine inanıyor.

Emin Uluç

Millî araya Sivasspor beraberliğiyle giren Fenerbahçe, Antalya’da yara saracak. Oyuncularına üç gün izin veren Teknik Direktör İsmail Kartal, 26 Ocak - 2 Şubat tarihleri arasında Antalya’da yapacakları kampta takımı ayağa kaldırmayı hedefliyor. Takımdaki arızaları tespit ettiklerini, büyük bir hızla düzeleceklerini söyleyen Kartal “Çok kırılgan bir takımız. Skoru elimizde tutmayı öğrenmeliyiz. Tabelayı zenginleştiremezsek sıkıntı yaşarız. Sivas maçının ilk yarısındaki oyundan memnunum. Amacımız bunu 90 dakikaya yaymak” ifadelerini kullandı.

Sorun gol atmakta
Takımın savunma performansından genel anlamda memnun olan İsmail Kartal’ın bazı oyuncuların fiziksel eksiklikleri ve hücum organizasyonları üzerinde durduğu öğrenildi. Topa hız katıp, mücadele gücünü artırdıklarında sahada çok daha güçlü bir duruş sergileyeceklerine inanan İsmail Hoca, Antalya’da özellikle hücum varyasyonları üzerine çalışmalara ağırlık verecek. Altay’ın da takıma katılmasıyla savunmanın gücünün artacağını düşünen Kartal, yedi maçlık zorlu fikstürden başarıyla çıkacaklarından emin.  

Novak 1 ay yok
Sivas maçında sakatlanan Filip Novak’tan kötü haber geldi. Sol uyluk arka üst adale tendonunda yırtık olan Novak en az bir ay sahalardan uzak kalacak. Aynı maçta sakatlanan Serdar Aziz’in ise kasığında zorlanma tespit edildi. Serdar Aziz 10 gün içinde geri dönecek ancak cezası sebebiyle Başakşehir’e karşı forma giyemeyecek.

YENİLDİĞİ TAKIMLARA KARŞI…
Ürküten fikstür

Lige dönüşte F.Bahçe’yi birbirinden zorlu sınavlar bekliyor. Kadıköy’deki Başakşehir maçıyla başlayacak yedi maçlık periyotta, sarı lacivertliler, GZT Giresunspor (D), Atakaş Hatay, Kasımpaşa (D), Trabzonspor, Aytemiz Alanya (D), İttifak Holding Konya ile karşılaşacak. F.bahçe ilk yarıda bu süreci, 3 galibiyet, 4 mağlubiyetle tamamlamıştı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...