Vitor Pereira Premier Lig yolunda: Yeni takımı belli oldu

Düzenleyen:
Vitor Pereira Premier Lig yolunda: Yeni takımı belli oldu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra adı birçok Brezilya ve Portekiz takımıyla anılan Vitor Pereira'nın Premier Lig ekibi Everton ile anlaştığı iddia edildi.

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Aralık ayında Fenerbahçe ile yollarını ayıran ve sonrasında adı birçok kulüple anılan Vitor Pereira için çok konuluşacak bir iddia ortaya atıldı. Pereira'nın Premier Lig yolunda olduğu ifade edildi.

Portekizli gazeteci Pedro Sepulveda'nın haberine göre; sarı lacivertli ekipten ayrıldıktan sonra adı birçok takımla anılan Pereira, Everton'la anlaştı. Portekizli çalıştırıcının bu hafta içerisinde imza atması bekleniyor.

BENITEZ'IN YERİNE PEREIRA

Rafa Benitez'den boşalan koltuk için bir süredir arayışta olan Premier Lig ekibinin, Portekizli hocada karar kıldığı kaydedildi. Sezon başında ikinci kez Fenerbahçe'de teknik direktörlük koltuğuna getirilen Vitor Pereira ile 20 Aralık 2021'de yollar ayrılmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...