Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Stefan Kuntz: Kolay teslim olmayız

Stefan Kuntz: Kolay teslim olmayız

SPOR Haberleri

A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Dünya Kupası yolunda 24 Mart’ta oynanacak olan Portekiz karşılaşmasında turu geçmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Riva’da İHA’ya konuşan Kuntz, Katar’daki turnuvada olmayı çok istediklerini söylerken “Portekiz’le ilgili analizlere başladık. Rakibimizin maçlarını izliyoruz. İşimiz elbette zor ama asla kolay teslim olmayız” diye konuştu.

Kapımız herkese açık
Letonya maçının uzatmalarında gelen gol sonrası gözyaşlarına hâkim olamamasıyla ilgili soruya Kuntz “Normal bir galibiyet değildi. O gözyaşları bir duygu patlamasıydı” cevabını verdi. Millî takıma yeni oyuncuları çağırabileceklerini söyleyen Alman teknik adam “Oyuncuları takip ediyoruz. İyi performans gösteren herkes buraya gelebilir. İzlediğim kadarıyla da yeni isimler burada olacak” dedi. 

Hamit büyük şans
A Millî Takım’ın başına gelmesinde Hamit Altıntop’un büyük rolü olduğunu söyleyen Kuntz “Onun harika futbol geçmişinden de faydalanmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...