Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'de Pesic açmazı

Fenerbahçe'de Pesic açmazı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Karagümrük’ün kralı Pesic'i istiyor ancak eski kaptan Volkan Demirel izin vermiyor. Pazarlıkları sürdüren Kanarya, Meyer ve Sinan’ı da vermeye hazır

EMİN ULUÇ

Fenerbahçe, Aleksandar Pesic’le gol atmak istiyor, kalesinde devleşen Volkan Demirel geçit vermiyor! Hull City’nin teklifini, İstanbul’dan ayrılmamak için geri çeviren 29 yaşındaki Sırp golcü, Fenerbahçe’nin transfer listesinde ilk sırada. Sarı lacivertliler, 12 golle krallık yarışında zirvede yer alan Karagümrük’ün golcüsüyle prensipte anlaştı. Pesic de Fenerbahçe’yi istiyor. Ancak, Fenerbahçe’nin unutulmaz kalecisi ve kaptanı Volkan Demirel, en güçlü silahını kaybetmek istemiyor. 

Taze Koreli geliyor
Volkan Demirel, Pesic’in ayrılması hâlinde aynı ayarda bir golcü şartı koşarken görüşmeler başkanlar seviyesinde sürüyor. Ali Koç, Süleyman Hurma’yı ikna etmek için, bonservis bedelinin yanı sıra Sinan Gümüş ve Max Meyer’i pakete ekledi. Pesic’in de F.Bahçe’yi istemesi sarı lacivertlilerin elini güçlendiriyor. Ancak henüz biten bir şey yok. Öte yandan F.Bahçe, Bluewings forması giyen 19 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Koreli Jung Song Bin için temaslarını sürdürüyor.  

MİLLÎ TAKIMDAYDI
Uruguay Futbol Federasyonu, Fenerbahçeli futbolcu Diego Rossi'nin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Dünya Kupası elemelerine hazırlanan Uruguay Millî Takımı oyuncularına yapılan testlerde Rossi'de virüse rastlandığı duyuruldu.

Gönlü Kadıköy’de
Lazio’nun elden çıkarmaya çalıştığı Vedat Muriç için St. Etienne devrede ama Kosovalı golcünün gönlü Fenerbahçe’de. Devre arasında Çizme’ye veda etmesi kesin görünen Muriç, hem St. Etienne hem de Hull City’i Fenerbahçe beklentisiyle reddetti.

Ademi’den yalanlama
Sezon başında Fenerbahçe’den Khimki’ye transfer olan Kemal Ademi, Rus medyasını yalanladı. Kosova asıllı İsviçreli “Türkiye’de bazı takımların ilk 11’lerini menajerler belirliyor” ifadelerinin kendisine ait olmadığını, sözlerinin çarptırıldığını söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...