Fenerbahçe’de Mesut Özil depremi! Sezon sonunda takımdan ayrılıyor

Düzenleyen:
Fenerbahçe’de Mesut Özil depremi! Sezon sonunda takımdan ayrılıyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’de Mesut Özil sorunu bir türlü bitmiyor. Vitor Pereira döneminde zaman zaman yedek kulübesine alınan Mesut Özil, İsmail Kartal’la da sorunlar yaşamaya başladı. En son Antalyaspor maçında oyundan alınan Mesut Özil, İsmail Kartal’a tepkisiyle gündem olmuştu. Yaşanan krizlerin ardından yıldız oyuncuyla ilgili ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. Özil’in sezon sonunda Sarı-Lacivertli ekipten ayrılarak, ABD ekibi Inter Miami'nin yolunu tutabileceği iddia edildi.

Fenerbahçe’ye transferiyle dünya basınında gündem olan Mesut Özil, bir türlü istediği performansı gösteremedi. İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Mesut Özil sezon sonunda Sarı-Lacivertli takıma veda edebilir. ABD ekiplerinin radarında olan dünyaca ünlü yıldız için Inter Miami'nin devrede olduğu belirtildi. 

SEZON SONUNDA AYRILIYOR 

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, performansıyla eleştirilerin hedefinde olan Mesut Özil’in sezon sonunda ABD’nin yolunu tutabilir. 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Özil için en güçlü aday Inter Miami. 

Fenerbahçe’de Mesut Özil depremi! Sezon sonunda takımdan ayrılıyor

34 RESMİ MAÇA ÇIKTI 

2021 yılında İngiliz ekibi Arsenal’den Fenerbahçe’ye transfer olan Mesut Özil, Sarı-Lacivertli forma ile 34 resmi maça çıktı. Dünyaca ünlü yıldız bu karşılaşmalarda takımına toplam 8 gol/3 asistlik katkı sağladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...