Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hull City, Teknik Direktör Shota Arveladze ile anlaştığını duyurdu!

Düzenleyen:
Hull City, Teknik Direktör Shota Arveladze ile anlaştığını duyurdu!

SPOR Haberleri

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Teknik Direktör Shota Arveladze ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Acun Ilıcalı'nın Allam ailesiyle yaklaşık 24 milyon euro karşılığında anlaşarak satın aldığı İngiltere takımı Hull City'in yeni hocası belli oldu. Gürcü teknik adam Shota Arveladze ile 2,5 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.

ACUN TAKIMI SHOTA'YA EMANET ETTİ
İngiltere Championship ekibi Hull City'de teknik direktör Grant McCann ile yolların ayrılmasının ardından yeni hoca arayışlarına başlandı. Bu kapsamda bir süredir devam eden teknik direktör arayışındaki belirsizlik çözüldü. İngiliz ekibi, sosyal medya hesabından 48 yaşındaki Gürcü teknik adam Shota Arveladze ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını duyurdu.

SHOTA ARVELADZE KİMDİR?
Türkiye'de Kayserispor, Kasımpaşa ve Trabzonspor'u çalıştıran Shota, en son Özbekistan ekibi FC Pakhtakor Tashkent takımında görev almıştı. Üç yıllık görev süresi boyunca Arveladze, ikisi Özbekistan Süper Ligi şampiyonluğu da dahil olmak üzere beş kupa kazandı ve Asya Şampiyonlar Ligi yarı finaline ulaştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...