GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜKASIMPAŞA A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORATAKAŞ HATAYSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Yeni teknik direktör için flaş iddia!
36 dakika önce

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü için flaş iddia! "Lucescu Beşiktaş'a geri dönüyor"

1-1 berabere kalınan Samsunspor maçı sonrası teknik direktör Fernando Santos'un görevine son veren Beşiktaş'ta göreve bu sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe getirildi. Gelecek sezon takımın başına kimin geçeceği ise henüz bilinmiyor ancak iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Bu doğrultuda bir iddia Rumen basınından geldi.
 - Özbek, Büyükekşi'den bakın ne istedi
1 saat 9 dakika önce

Kritik görüşme! Dursun Özbek ile Mehmet Büyükekşi bir araya geldi "Seçimi erkene al"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin 18 Temmuz'daki seçi duyurması sonrası Süper Lig kulüpleri, bu tarihin geç olduğunu savunarak erkene alınması için, noter huzurunda imza vermişti. Bu konuda bir son dakika gelişmesi yaşanıyor. İddiaya göre Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüştü. İşte haberin detayları.
 - Beşiktaş'a sakatlık şoku
2 saat 3 dakika önce

Beşiktaş'a sakatlık şoku! Semih Kılıçsoy ve Mert Günok'tan kötü haber geldi

Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Fernando Santos ile yolları ayıran Beşiktaş'tan sakatlık açıklaması. Siyah-beyazlılar Samsunspor maçında sakatlanan Semih Kılıçsoy ile Mert Günok'un sağlık durumları hakkında bir açıklama yayınladı.
 - Olympiakos maçının hakemi belli oldu
2 saat 11 dakika önce

Fenerbahçe - Olympiakos rövanş maçının hakemi belli oldu! O olayla hatırlanıyor

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Kadıköy'de ağırlayacağı Olympiakos, karşılaşmasını yönetecek hakem belli oldu. 3-2'nin rövanşını Almanya Futbol Federasyonu'ndan Tobias Stieler yönetecek. Stieler, Bayer Leverkusen - Bayern Münih maçındaki ilginç olayla hatırlanıyor.
 - Yeni takımını duyurdular! Bir sonraki rota...
2 saat 33 dakika önce

Elveda Real Madrid! Arda Güler'in canına tak etti resti çekti! Yeni takımını böyle duyurdular rota Almanya

Geçtiğimiz günlerde, sezon sonunda Real Madrid'den kiralık olarak ayrılacağı iddia edilen Arda Güler hakkında transfer iddiaları her geçen gün biraz daha artıyor. İspanyol basını bu kez Arda Güler'in yeni takımını yazdı. İşte Arda Güler'in bir sonraki rotası.
 - "Son hafta şampiyonluğu kaybedecek"
3 saat 12 dakika önce

Ahmet Çakar "Son hafta kaybedecek" dedi şampiyonun adını ve skoru da verdi! Galatasaray ile Fenerbahçe...

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı hakkında konuştu. Bugüne kadar yapılan en net tahmine imzasını atan Çakar "Son hafta şampiyonluğu kaybedecek" dedi ve şampiyon olacak takımı açıkladı.
 - "Galatasaray ile Fenerbahçe..."
3 saat 38 dakika önce

Nihat Kahveci'den Alanyaspor maçı sonrası flaş şampiyonluk sözleri: "Galatasaray ile Fenerbahçe..."

Galatasaray'ın 4-0'lık Alanyaspor zaferi sonrası karşılaşmayı değerlendiren yorumcu Nihat Kahveci, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kahveci'nin Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki şampiyonluk yarışına dair sözler ses getirdi.
 - Dilmen, Galatsaraylıları kızdırdı! O sözleri...
4 saat 7 dakika önce

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray camiasını kızdıran yorum! O sözleri sonrası ortalık karıştı

Süper Lig'in 32.haftasında Alanyaspor deplasmanından 4-0'lık bir galibiyetle ayrılan Galatasaray, şampiyonluk yolundaki bir engeli daha kayıpsız atlatırken, yorumcu Rıdvan Dilmen'in sözleri sonrası sosyal medya karıştı.
 - Batsman varsa problem yok!
5 saat 40 dakika önce

Batsman varsa problem yok! Fenerbahçe, Belçikalının skor katkısı sağladığı bütün maçları kazandı

Kanarya, Batsman ile kanatlanıyor. Onun gol attığı ya da asist yaptığı her maç zaferle bitiyor. Kulübeden en çok katkı sağlayan isim olan Michy Batshuayi, İsmail Kartal’ın en güçlü jokeri…
Spor - Spor
5 saat 51 dakika önce

Beşiktaş'ın başına tekrar geçen Serdar Topraktepe'nin hedefi belli oldu

Semih Kılıçsoy’un kendisini göstermesini sağlayan siyah beyazlıların altyapı hocası, sezonun kalan bölümünde yeni cevherler çıkarmaya çalışacak
Spor - Spor
12 saat 52 dakika önce

Tümer Metin'den Galatasaraylı yıldıza şaşırtan sözler: Taşır, yorar, hırpalar

Spor yorumcusu Tümer Metin, Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Alanyaspor - Galatasaray maçı sonrası Barış Alper Yılmaz'a övgüler yağdırdı.
Spor - Spor
13 saat 46 dakika önce

Okan Buruk, Süper Kupa gerçeklerini açıkladı! Fenerbahçe 1. dakikada sahadan çekilmişti

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor ile oynanan karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin sahadan çekildiği Süper Kupa maçına da değinen Buruk, son noktayı koydu.
Spor - Spor
13 saat 48 dakika önce

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın yıldızına övgüler yağdırdı! 'Tek başına şampiyon yapar'

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın yıldızına övgüler yağdırdı. Yıldız oyuncunun takımını tek başına şampiyon ,yapabilecek potansiyelde olduğunu söyleyen Dilmen, Galatasaray'ın oyuncunun sadece yüzde 20'sinden faydalandığını söyledi.
Spor - Spor
14 saat 36 dakika önce

İcardi kariyer rekorunu kırdı! Alex'in istatistiklerine göz dikti

Mauro İcardi, Galatasaray'da kariyer rekoru kırdı. Arjantinli yıldız, Alex de Souza'nın rekorunu kırmaya bir adım daha yaklaştı.
 - Galatasaray, Alanyaspor'a gol yağdırdı
15 saat 29 dakika önce

Galatasaray, Alanyaspor'u farklı geçti! Maçın yıldızı Barış Alper Yılmaz'dan Mbappe golü

Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'a konuk olan Galatasaray, zorlu deplasmandan galip ayrılarak liderliği geri aldı. Sarı-kırmızılı ekipte 2 gol atan Barış Alper Yılmaz, performansıyla göz doldurdu.
Spor - Spor
15 saat 54 dakika önce

Süper Lig'in eski yıldızı hayatını kaybetti! Acı haberi Antalyaspor duyurdu

Antalyaspor, bir dönem takımda forma giyen Joseph Boum'un hayatını kaybettiğini açıkladı. Joseph Boum, Mersin İdman Yurdu forması da giymişti.
Spor - Spor
16 saat 25 dakika önce

Feyyaz Uçar istifa iddiaları hakkında konuştu! 'Sadece kötülük yapmak için'

Feyyaz Uçar, siyah beyazlı yönetimdeki görevinden istifa edeceği iddialarını yalanladı. Uçar, iddiaların masa başından maksatlı olarak çıkarıldığını söyledi.
Spor - Spor
16 saat 36 dakika önce

Alanyaspor'da Fatih Tekke kırmızı kart gördü! Galatasaray'ın atağı sonrası çok sinirlendi

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Galatasaray'a karşı oynanan maçın ilk yarısında kırmızı kart görerek oyundan atıldı.
Spor - Spor
16 saat 56 dakika önce

Galatasaray'dan 100 milyon euroluk satış! Sezon sonunda kasa dolacak

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray'ın yıldızlarına Avrupa'dan yoğun ilgi gösteriliyor. Aston Villa'da kiralık oynayan Nicolo Zaniolo başta olmak üzere Barış Alper Yılmaz, Victor Nelsson, Kerem Aktürkoğlu ve Davinson Sanchez'e teklifler geldiği iddia ediliyor.
Spor - Spor
17 saat 15 dakika önce

Beşiktaş, Santos'un sözleşme fesih detaylarını açıkladı

Beşiktaş, Santos'un sözleşme fesih detaylarını açıkladı. Siyah-beyazlılar, Portekizli hocaya 500 bin euro fesih bedeli ödeyecek.
Spor - Spor
17 saat 55 dakika önce

Galatasaray'da bu sezon bir ilk gerçekleşti! Okan Buruk, yıldız oyuncuyu ilk defa oynattı

Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı Serge Aurier, bu sezon ilk defa sarı-kırmızılı takımın formasını giydi. Fildişi Sahilli sağ bek, Alanyaspor deplasmanına ilk 11'de başladı.
Sona Git