Mancini transferinde kafa karıştıran tweet

Mancini transferinde kafa karıştıran tweet

SPOR Haberleri

Fatih Terim ile 24 Eylül'de yolların ayrılmasının ardından, Mancini bugün sözleşme imzaladı. Mancini'nin kızının tweet'leri olayı farklı bir boyuta taşıdı.

Mancini'ninGalatasaray'a transferinin ardından ortaya ilginç bir detay çıktı. Galatasaray, teknik direktör Roberto Mancini ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. İstanbul'a dün gelen İtalyan teknik adam, bugün yani 30 Eylül'de resmi sözleşmeyi imzaladı. Bu transferdeki ilginç detay ortaya çıktı. Galatasaray yönetimi, Fatih Terim ile yollarını 24 Eylül Salı tarihinde ayırdı. Bu gelişmeden sonra birçok teknik adamın ismi ortaya atıldı; bunlardan biri olan Mancini ile de sözleşme imzalandı. Yani iddiaya göre; Mancini ile Terim'in ayrılmasından sonra görüşülüp anlaşıldı. Ancak Roberto Mancini'nin kızı Camilla Mancini'nin tweet'leri olayı farklı bir boyuta taşıdı. Camilla Mancini, 20 Eylül'de toplanmış eşyalarının fotoğrafını koyup "Taşınmak hobimiz oldu" şeklinde tweet attı. 21 Eylül'de ise "Son uçuş... Kimsenin bilmediği bir yere gidiyoruz" tweet'ini attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...