Atiba Hutchinson, 'Solbekte sağbekte hatta stoperde bile oynarım'

Atiba Hutchinson, 'Solbekte sağbekte hatta stoperde bile oynarım'

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Atiba Hutchinson, Beşiktaş Dergisi'ne özel açıklamalar yaptı.

Geldiği günden beri sahada ortaya koyduğu mücadeleci performansla Beşiktaş'ın tam isabet bir transfer yaptığını gösteren ve gönüllerde şimdiden taht kuran Atiba Hutchinson, Beşiktaş Dergisi Editörü Senem Gülkar'ın sorularını yanıtladı.Atiba aynı zamanda Uğur Utku Sezer'in objektiflerine birbirinden güzel pozlar verdi. İşte dergimizin kapak röportajından bazı ayrıntılar: "Trinidad'a gidip de oradaki yaşam tarzını görünce elimdekinin değerini daha iyi anlıyorum. Herkesin elinde benimki kadar imkanın olmadığını idrak ediyorum. Bu durum insanı daha mütevazı kılıyor hayata karşı ve ayaklarım yere daha sağlam basıyor.". "İsveç'e giderken en zoru evimden ayrılmaktı. Sonuçta arka mahallenizdeki bir yere taşınmıyorsunuz, kıta değiştiriyorsunuz. Ama benim için esas zor olan sürekli deneme antrenmanlarına çıkmak ve bunun için sürekli seyahat etmekti. Artık bir yerde kalmayı kafama koymuştum ve benim için neresi olduğu önemli değildi."
"Her çocuk küçüklüğünden itibaren Şampiyonlar Ligi'ni takip eder ve orada oynamayı hayal eder. Benim için ise gerçekleşen bir hayaldi. Hatta ilk maçımızda en sevdiğim takım olan Manchester United ile karşılaşmıştık. Benim için hayatımda bir defa gerçekleşebilecek durumlardan bir tanesiydi."
"Şampiyonluk için öncelikle doğru grubun denk gelmesi gerekiyor, yani kaliteli oyuncuların. Frekansların tutması ve herkesin aynı kafada olması lazım. Ve en önemlisi de devamlılığı korumak. Aksi takdirde sezon içinde birçok iniş çıkış yaşayabiliyorsunuz."
"Şimdiye kadar gittiğim her yerde beni isteyen hocalarla çalıştım ve bu konuda şanslıyım. Ama bu bir yandan da beklentileri yükseltiyor. Benim de yapmam gereken bunlara karşılık vermek için elimden geleni yapmak. Demek istediğim; kulübümün benim burada olmamdan mutlu olması harika ama burada yapmam gereken çok iş var daha."
"Bilic, maç öncesindeki antrenmanlar ve toplantılarda kafa olarak hep hazır tutuyor bizi. Oyunu iyi okuyor ki her hoca için oyunu anlayabilmek çok önemlidir. Ayrıca en önemli şeylerden biri; elinde ona güvenen ve inanan oyuncuları var."
"Kariyerimin başından beri birçok farklı pozisyonda oynadım. Gerçi solbekte oynamayalı epey uzun zaman olmuştu ama takım için gerekliydi. Tekrar böyle bir ihtiyaç doğarsa solbekte, sağbekte, hatta stoperde bile oynarım."
(Sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...