Galatasaray Juventus maçı nefesleri kesecek

Galatasaray Juventus maçı nefesleri kesecek

SPOR Haberleri

Galatasaray Juventus maçı 21.45'te başlayacak. İki takımın da ilk 11'leri belli oldu. Juventus Galatasaray maçı canlı anlatımı ile karşınızda olacağız.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda İtalyan temsilcisi Juventus ile karşılaşacak. Karşılşamayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Viktor Kassai yönetecek. Saat 21:45'te başlayacak ve Juventus Arena'da oynanacak karşılaşmanın canlı anlatımı ile karşınızda olacağız.
DEV MAÇIN İLK 11'LERİ!
Galatasaray, Juventus maçına,
Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Hakan, Selçuk, Melo, Bruma, Sneijder, Riera, Drogba ilk 11'i ile çıkacak.
Ev sahibi takımın ilk 11'i ise şöyle: Buffon, Bonucci, Barzagli, Chellini, Lichsteiner, Pogba, Vidal, Pirlo, Asamoah, Vucinic ve Quagliarella.

Saat: 21.45
Stat: Juventus Arena
Hakem: Viktor Kassai
TORİNO SARI-KIRMIZIYA DÖNDÜ
Karşılaşmayı izlemek üzere Türkiye'den ve çevre ülkelerden Torino'ya gelen yüzlerce sarı kırmızılı taraftar, maç saati yaklaştıkça kentin ana meydanları Castello ve San Carlo'da toplanarak takımları lehine tezahüratlar yaptı. Sarı kırmızı formalarıyla renkli görüntüler oluşturan taraftarlar Torinoluların ilgisini çekti.
Galatasaray Juventus maçı nefesleri kesecek
ÜMİT KARAN GİTTİ, TERİM'E TEZAHÜRAT
Galatasaraylı eski golcü futbolcu Ümit Karan da maçı izlemek üzere Torino'ya geldi. Ümit Karan, taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi, tezahüratlarına eşlik etti. Galatasaraylı taraftarların eski teknik direktörleri Fatih Terim lehine tezahürat yapmaları dikkati çekti.
Galatasaray Juventus maçı nefesleri kesecek
5. RANDEVU
Galatasaray ile Juventus takımları Avrupa kupalarında 4 kez karşılaştı. 1998-99 sezonunda Şampiyonlar Ligi gruplarında İtalya'da oynanan maç 2-2, İstanbul'da oynanan maç 1-1 berabere bitmişti. 2003-04 sezonunda yine Şampiyonlar Ligi gruplarında İtalya'da kazanan 2-1 skorla Juventus olurken Galatasaray Almanya'da oynanan mücadeleyi Hakan Şükür'ün golleriyle 2-0 kazanmıştı.
RAKİP KAYBETMEDİ
2013-14 sezonunda 8 resmi maça çıkan Juventus 6 galibiyet 2 beraberlik aldı ve mağlup olmadı. Serie A'da 16 puanla 3.sırada yer alan Juventus sezon başı oynanan İtalya Süper Kupası maçında Lazio'yu 4-0 yenmişti. Juventus Şampiyonlar Ligi grup ilk maçında da Kopenhag deplasmanında 1-1 berabere kalmıştı.
TEVEZ KADRODA
Hafta sonu oynanan Torino derbisinde bileğine darbe alarak maçı tamamlayamayan Arjantinli golcü Carlos Tevez'in Galatasaray maçındaki 22 kişilik maç kadrosuna dahil edildiği öğrenildi.
SİSTEM DEĞİŞMEYECEK
Defansif oyun anlayışı olduğu yönündeki söylentilerin doğru olmadığını vurgulayan Mancini, "En önemli şey bir denge tutturmak. Yani hem ofansif hem de defansif dengesini tutturmak. Galatasaray'ın mentalitesi ofansif olduğu için onu değiştiremeyeceğiz. Ama bir denge bulup savunma sorununu da çözeceğiz" diye konuştu.
MANCINI TAKIMINA GÜVENİYOR
Real Madrid mağlubiyetini tamamen unutturmak isteyen sarı-kırmızılı futbolcular, İtalyan ekibi karşısında yeni teknik direktörleri Mancini ile 3 puanı hedefliyor. Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in görevden alınmasının ardından, sarı-kırmızılı takımda Terim'in yerine göreve getirilen İtalyan teknik adam Roberto Mancini de takımına güveniyor.
SAKAT VE CEZALILAR
Juventus: nbsp;
Martin Caceres, Simone Pepe, Marco Motta, Rubinho.
Galatasaray: Hamit Altıntop, Eray İşcan.
İDDİA ORANLARI
Juventus: 1,15
Beraberlik: 5,40
Galatasaray: 7,00

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...