Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tulun, 'Çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz'

/ Kaynak: AA
Tulun, 'Çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz'

SPOR Haberleri  / AA

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'de 5 Ekim Cumartesi günü sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde teknik direktör Ertuğrul Sağlam gözetimindeki antrenmanda futbolcular, yaklaşık 90 dakika taktik ve pas çalışması yaptı. Sakatlığı bulunan Dede, sağlık ekibi gözetiminde takımdan ayrı çalıştı.

"Beşiktaş maçından 3 puan almak istiyoruz"
Eskişehirspor Kulübü Menajeri Özgür Tulun, Beşiktaş maçı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Son haftalardaki çıkışımızı sahamızda ve seyircimiz önünde oynayacağımız Beşiktaş maçı ile devam ettirmek istiyoruz. Takım oyunumuzda hem sonuç olarak hem de göz zevki olarak gelişme var. Bunu Beşiktaş maçında devam ettirerek 3 puan almak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

"Eksik olarak tedavisi devam eden Dede ve cezalı Hürriyet var" ifadelerini kullanan Tulun, şunları kaydetti:
"Hürriyet'e yaptığımız itiraz reddedildi. Bu maç ile cezasını dolduracak. Milli takım arası sonrasında da Dede'yi aramızda göreceğimizi düşünüyorum. Ertuğrul Hoca'mızın da söylediği gibi bu maçta gerçek bir taraftar desteğine ihtiyacımız var. Taraftarımız bu maçta tüm coşkusu ile bizleri desteklemeli." nbsp;

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...