Trabzonspor'da kriz bitmiyor, 'tek ip' isyanı

/ Kaynak: DHA
Trabzonspor'da kriz bitmiyor, 'tek ip' isyanı

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonspor bayrağının tek iple bayrak direğine tutturulması yeni bir kriz çıkardı.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında pazar akşamı Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan ve 0-0'lık eşitlikle sona eren lig karşılaşmasının yankıları devam ediyor.Maç sonunda Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na yapılan saldırı Trabzonspor camiasınca kınanırken, Trabzonspor bayrağının tek iple bayrak direğine tutturulması yeni bir kriz çıkardı.Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, yapılanın kabul edilebilir bir yanı olmadığını belirterek, "Bayrak bir takımın en önemli simgelerinden birisidir. Bayrağa yapılan saygısızlık kulübe yapılan saygısızlıktır. Ben o bayrağın oraya bilinçsiz bir şekilde asıldığını sanmıyorum. Bu camiamızı kışkırtmak için yapıldı" diye konuştu.

"BAYRAĞIN TEK İPLE ASILDIĞINI GÖRÜP DÜZELTMEMEK AYRI BİR SAYGISIZLIKTIR"
Güney, bayrağı o halde gördüğünde içinin burkulduğunu ifade ederek, "Hiç hoş bir şey değil. Sporun, dostluk ve kardeşlik duygularına tamamen aykırı. O bayrağın tek iple asıldığını görüp düzeltmemek ise ayrıca bir saygısızlıktır. Bayrağın o şekilde asıldığını kimsenin görmemesi mümkün değil. Bu camiaya, camiayı temsil eden kişilere karşı yapılmış çok büyük bir saygısızlıktır. Provokatif hareketlerden uzak durulması gerekirken yapılanlar ortamı daha da geriyor. Yapılanlar sporun içerisindeki insanların şevkini kırmaya yönelik. Bizim camialarla işimiz yok. Hakkımız olanın peşindeyiz" diye konuştu.
Güney, Fenerbahçe deplasmanından alınan beraberlik nedeniyle de futbolcuları ve teknik ekibi tebrik etti.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...